QuadCast kiinnitetään kuminauhoilla tukitelineeseen.

HyperX QuadCast

Tukitelineeseen kiinnitettävä pöytämikrofoni, jossa on neljä suuntakuviota.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Kuulokkeet #HyperX
9.5

Huomiota herättävintä HyperX QuadCast -kondensaattorimikrofonissa on kuminauhojen avulla tapahtuva joustava kiinnitys tukitelineeseen, mikä vaimentaa tärinää ja häiriöääniä. Mikrofoni liitetään tietokoneeseen pitkällä usb-johdolla, jonka kautta laite saa käyttövirtansa. Mikrofoniin voi yhdistää kuulokkeet myötäkuuntelua varten, ja mukana tulevat myös kiinnitystarvikkeet mikrofonin kiinnittämiseksi mikrofonijalkaan.

QuadCast-mikrofoni asentuu Windowsiin äänikortin tavoin, joten mikrofonia voi saman tien käyttää kaikissa peleissä ja muissa mikrofonia tukevissa sovelluksissa, kuten Skypessä.

Mikrofonin alaosassa on helppokäyttöinen vahvistuksensäädin, jolla säädetään laitteen herkkyyttä.

Mikrofonin päällä on punainen merkkivalo, joka kertoo, että laite on käytössä. Jos mikrofonin haluaa nopeasti mykistää, se onnistuu napauttamalla päältä, jolloin myös merkkivalo sammuu.

Mikrofonissa on neljä erilaista suuntakuviota, jotka mahdollistavat sekä äänen lähettämisen että tallentamisen erittäin hyvällä laadulla. Jos nauhoitetaan vain yhtä ääntä, taustahäly vaimennetaan. Jos nauhoitetaan kahden henkilön välistä keskustelua, kummankin ääni tallentuu selkeänä ja luonnollisena, ja muista suunnista tulevat äänet vaimennetaan.

Oikeastaan HyperX QuadCastin ääni ei ole kliinisesti neutraali, sillä keskiääniä on hieman korostettu, jotta puheäänet erottuisivat taustalla olevista muista äänistä. Mikrofonin verkko toimii puolestaan tehokkaana puhkusuojana.

Tukijalkakiinnitykseen käytettävät kuminauhat ovat melko jäykät, mutta niiden avulla saadaan tehokkaasti vaimennettua hiiren ja näppäimistön käytöstä aiheutuvaa mekaanista hälyä. Näin saadaan aikaan läsnäoleva ääni, ja puhe välittyy selkeästi ilman muokkauksen tarvetta.


+ Puheeseen keskittyvä ääni
+ Tärinävaimennettu tukiteline
+ Hyvä stereokuva
+ Helppo käyttää

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta HyperX QuadCast -mikrofonille hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

HyperX QuadCast on paras tähän asti testaamistamme pöytämikrofoneista. Laitetta on helppo käyttää, ja sen äänenlaatu on erinomainen, ilman tarvetta muokkauksen.

Ominaisuudet

Merkki
HyperX
Toistoalue
20 Hz–20 kHz
Akkukesto
-
Johdon pituus
3 m
Liitäntä
Usb, kuulokeliitäntä
Paino
364 g
Muuta
Neljä suuntakuviota