Små mikrofoner på ydersiden lytter til dine omgivelser, så headsettet kan dæmpe eventuel støj.

Jabra Elite 10

Jabra Elite 10 -kuulokkeet toistavat musiikin ja puhelut hyvin, mutta mikrofonin melunvaimennus ei ole täydellinen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
8.5

Tanskalaisen Jabran hillityn väriset Elite 10 -nappikuulokkeet näyttävät tyylikkäiltä ja osoittautuvat monin tavoin laadukkaiksi myös oikeassa käytössä.

Kuulokkeet sulkevat ympäristön äänet tehokkaasti pois aktiivisen melunvaimennuksen avulla. Junamatkalla pyörien ja kiskojen kolina katosi lähes kokonaan. Puheluiden ja musiikin äänenlaatu on erinomainen. Musiikissa on mukavaa tilan tuntua, ja ääntä voi hienosäätää puhelimen Jabra-sovelluksella. Sitä tarvitaan esimerkiksi melunvaimennusta käytettäessä, koska automaattisilla säädöillä basso korostuu hieman liikaa.

Myös mikrofonissa on sisäinen melunvaimennus, joka poistaa taustamelun kuulokkeet korvissa puhuttavista puheluista. Se ei toimi aivan täydellisesti, sillä sekä liikenteen melu että tuulen kohina kuuluivat selkeästi keskustelun toisessa päässä. Kuulokkeet korostavat kuitenkin puheääntä hyvin, ja keskustelukumppanillamme ei ollut yleensä mitään vaikeuksia saada puheesta selvää.

Jabra Elite 10 -nappikuulokkeet ovat niin pienet, että ne melkein katoavat korvakäytävään. Siksi on iloinen yllätys, että niiden akussa riittää virtaa jopa kuuden tunnin ajaksi. Kuulokkeita voi säilyttää ja ladata pienessä latausrasiassa, jonka akku nostaa kokonaiskuunteluajan peräti 36 tuntiin. Niin pitkä kuunteluaika edellyttää tosin, että virtaa kuluttava melunvaimennus on poissa käytöstä.


+ Pienikokoiset korvanapit

+ Hyvä äänenlaatu

– Mikrofonin puutteellinen melunvaimennus

Conclusion

Jabra Elite 10 -kuulokkeet toistavat musiikin ja puhelut hyvin, mutta mikrofonin melunvaimennus ei ole täydellinen.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20Hz - 20000Hz
Liitäntä
Bluetooth 5.3
Paino
2 x 5,7 g