En lille lysdiode på forsiden af ladeæsken viser, hvor meget batteri, der er tilbage.

Jabra Elite 5

Erinomainen kuulokemikrofoni puheluihin ja podcasteihin. Rytmimusiikille Jabralla on parempiakin kuulokkeita.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
8.9

Langattomien Jabra Elite 5 -kuulokkeiden ääni on hyvä ja melunvaimennus toimii.

Kuulokkeiden käytön aloittaminen ei voisi olla helpompaa – ainakaan Android-puhelimen kanssa. Google Fast Pair -tekniikan ansiosta riittää, että kuulokkeet ottaa ulos kotelosta. Sen jälkeen puhelin kysyy, haluatko yhdistää nämä kuulokkeet ja puhelimen. Valmista!

Nappikuulokkeet istuvat hyvin korviin ja ovat niin pienet, että niitä tuskin huomaa. Ääni on selkeä, ja radio-ohjelmien sanoista on helppo saada selvää. Basso saisi olla hieman vahvempi, jotta rokkiin, poppiin ja muuhun rytmimusiikkiin tulisi hieman täyteläisempi pohja.

Kuulokkeissa on pienet painikkeet, joiden toiminnot voi määrittää itse Jabran puhelinsovelluksella. Sovelluksessa voi myös säätää äänen ominaisuuksia, esimerkiksi mukauttaa äänikuvan podcast-kuunteluun tai jollekin tietylle musiikkityylille sopivaksi. Kuulokkeet keskeyttävät toiston automaattisesti, kun ne ottaa pois korvista. Tämä on kätevää, jos yhtäkkiä pitääkin jutella jonkun kanssa. Kuulokkeet ladataan asettamalla ne pieneen ja kätevään latauskoteloon. Yhdellä latauksella saa jopa seitsemän tuntia kuunteluaikaa, ja latauskotelon akulla kuulokkeita voi käyttää jopa 28 tuntia.

Aktiivinen melunvaimennus toimii niin kuin pitääkin ja neutraloi tehokkaasti ympäröivät äänet. Myös vastakkainen ominaisuus on toteutettu onnistuneesti eli ulkoiset äänet saa tarvittaessa päästettyä sisään musiikin tai muun äänimateriaalin läpi.


+ Hyvä ääni

+ Helppo yhdistää

– Hieman heikko basso

Conclusion

Erinomainen kuulokemikrofoni puheluihin ja podcasteihin. Rytmimusiikille Jabralla on parempiakin kuulokkeita.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20Hz - 20000Hz
Liitäntä
Bluetooth 5.2