Når du tager propperne ud af æsken først gang, leder de automatisk efter en lydkilde, så du skal bare finde dem i Bluetooth-oversigten på din telefon.

Jabra Elite 7 Pro

Jabra kuulokkeet sopivat hyvin korviin, äänentoisto on loistava ja ne vaimentavat melua.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
9.2

Pienet langattomat Jabra Elite 7 Pro-kuulokkeet vaimentavat melua aktiivisesti. Kuuntelimme niillä sekä podcasteja että rytmistä musiikkia ja pidimme kuulemastamme.

Keskiääni on äänikuvassa selkeä, ja ääni kuuluu selvästi riippumatta siitä, onko kyseessä puhelinkeskustelu vai podcast.

Myös basso on upea, ei yhtäältä liian epätarkka eikä toisaalta liian hallitseva. Kumityynyt pysyvät hyvin korvissa ja pitävät muut äänet poissa. Pakkauksessa on kolme eri kokoa, joten useimmille korville pitäisi löytyä sopiva.

Elite 7 Pro -kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus toimii loistavasti ja sulkee käytännössä kaiken ulkoisen melun pois. Kuulokkeissa on myös kuuntelutoiminto, joka toistaa ympäröivät äänet korvatyynyjen läpi kuulokkeiden oman mikrofonin avulla eli samaan tapaan kuin kuulokojeessa. Meidän makuumme toiminto oli tosin hiukan liian aggressiivinen, sillä esimerkiksi tietokoneen nopeasti pyörivä tuuletin kuulosti kuulokkeiden kautta aika hurjalta.

Myös nappikuulokkeen asennon korjaamisesta kuuluu toiminnon päällä ollessa epämiellyttävän voimakas ääni. Kuulokkeet ladataan ilman johtoja mukana tulevassa latauskotelossa. Se on tukevarakenteinen ja suojaa kuulokkeita kuljetuksen aikana. Kotelossa on oma akku, josta saa lisää virtaa liikkeellä ollessa. Kuulokkeiden oma akkukesto on 6–7 tuntia, mutta kotelon avulla se voi pidentyä jopa 30 tuntiin.


+ Upea ääni

+ Hyvä melunvaimennus

– Liian voimakas kuuntelutoiminto

Conclusion

Jabra kuulokkeet sopivat hyvin korviin, äänentoisto on loistava ja ne vaimentavat melua.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20-20000 Hz
Akkukesto
8 tuntia (kuulokkeet), 30 tuntia (kuulokkeet + kotelo)
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
5,5gr per kpl