Når du oplader headsettet ved hjælp af ladeæskens batteri får du får op til 32 timers brug med aktiv støjreduktion.

Jabra Elite 8 Active

Jabra Elite 8 Active -kuulokkeissa on hyvä melunvaimennus, ja ne kestävät kovaakin käsittelyä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
9.2

Jabran vankkarakenteiset Elite 8 Active -kuulokkeet varmistavat puheluissa selkeän äänen sekä sinulle että keskustelukumppanillesi. Tämä on erittäin tehokkaan sisäänrakennetun mikrofonin ja melunvaimennuksen ansiota.

Kokeilimme kuulokkeita äänekkäästi hurisevan ja täydellä teholla käyvän lämpöpumpun edessä, ja melu katosi kokonaan. Pystyimme keskittymään kuulokkeiden erinomaisista kaiuttimista tulevaan ääneen. Basso on musiikissa hieman liian hallitseva, mutta ääntä voi säätää älypuhelimen Jabra-sovelluksessa. Kummassakin korvakuulokkeessa on kosketusherkkä painike. Voit hallita monia sisäänrakennettuja toimintoja painamalla painiketta kerran tai kahdesti tai pitämällä sitä painettuna. Toiminnot on helppo oppia, mutta painikkeiden aktivointi voi olla hieman hankalaa, ja joskus aktivoimme ne vahingossa, kun halusimme vain säätää korvanappia. Muutamat fyysiset painikkeet liian herkkien kosketusnäppäinten sijaan olisi voinut olla parempi ratkaisu.

Kuulokkeet ovat veden- ja pölynkestävät, ja ne oli helppo huuhdella hanan alla sen jälkeen, kun ne olivat altistuneet suolavedelle tuulisella merenrantakävelyllä.

Kuulokkeet sopivat hyvin keskikokoisille testikorvillemme, mutta niiden mukana toimitetaan kolmet silikonitulpat, joten ne voidaan mukauttaa kenen tahansa korvakäytävän koolle sopiviksi.

Kuulokkeita kannattaa säilyttää suojakotelossaan, joka samalla myös lataa niiden akut.


+ Hyvä melunvaimennus

+ Vedenkestävät

– Liian paljon bassoa perusasetuksilla

Conclusion

Jabra Elite 8 Active -kuulokkeissa on hyvä melunvaimennus, ja ne kestävät kovaakin käsittelyä.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20Hz - 20.000 Hz
Liitäntä
Bluetooth 5.3
Paino
2 x 5 g