Den bløde bøjle generer ikke, når du har headsettet på hovedet.

Jabra Evolve2 75

Jabra Evolve2 75 on erinomainen kuulokemikrofoni videopuheluihin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
9.1

Jabra Evolve2 75 on erinomainen kuulokevalinta tietokoneella tai puhelimella käytäviin keskusteluihin. Jos kuulokkeita käytetään pääasiassa musiikin kuunteluun, kannattaa valita jokin muu malli. Kuulokkeet tulevat nimittäin korvien päälle ja päästävät ympäristön äänet sisään. Tämä voi olla hyvä ominaisuus, jos ympärillä on ihmisiä, joiden puhe pitäisi kuulla – mutta jos tarkoituksena on uppoutua musiikkiin, nämä kuulokkeet eivät sovellu kovin hyvin. Äänenlaatu on kuitenkin huippuluokkaa. Eikä tämä koske vain kuulokekuppeja, vaan myös mikrofonia. Se ei nappaa ulko-puolisia ääniä, joten keskusteluissa kuuluu vain puhujan ääni.

Mikrofonin voi mykistää taittamalla sen kuulokkeessa olevaan koloon. Tämä on hyvä ominaisuus, jos kuulokkeita käytetään videopuheluihin, joissa on useita osallistujia, eikä itse tarvitse olla jatkuvasti äänessä.

Yhteys puhelimeen tai tietokoneeseen muodostetaan Bluetoothin avulla. Pakkaukseen kuuluvaa sovitinta käytettäessä Bluetooth-asetuksia ei tarvitse näpytellä erikseen, sillä ääni kuuluu heti.

Evolve2 75 -kuulokkeet ladataan langattomasti, mutta se ei tarkoita, että lataamiseen kelpaisi mikä tahansa langaton laturi. Sekä laturissa että kuulokkeissa on nimittäin kaksi pientä liitintä, ja virta alkaa kulkea vasta, kun ne asetetaan vastakkain. Kuulokkeet pysyvät latauksen aikana paikallaan magneettien avulla.


+ Upea ääni

+ Hyvä mikrofoni

– Voi ladata vain omalla laturilla

Conclusion

Jabra Evolve2 75 on erinomainen kuulokemikrofoni videopuheluihin.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20-20.000 Hz
Liitäntä
USB
Paino
197 g