Du skal bare lægge headsettet på opladeren for lade det op igen.

Jabra Evolve2 85

Langaton headset vastamelutoiminnolla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
9.1

Ääni on parempi molemmille osapuolille, jos edes toinen osapuolista käyttää Jabra Evolve2 85 -kuulokemikrofonia videopuhelussa.

Evolve2 85 -kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus toimii moitteettomasti. Kuulokkeet poimivat ulkoiset äänet esimerkiksi lentokoneiden moottoreista tai vilkasliikenteiseltä kadulta ja neutraloivat äänen lähettämällä oman vastakkaisen äänensä. Testissä kuulokkeet poistivat muun muassa lämpöpumpun suhisevan äänen, vaikka seisoimme aivan pumpun edessä.

Myyntipakkauksessa on kovaa muovia oleva kotelo, jonka sisällä kuulokemikrofoni on taitettuna. Näin se vie vähemmän tilaa mukaan otettaessa. Koteloon mahtuu myös latauskaapeli, usb-sovitin ja muuntaja lentokoneiden erikoisliitäntää varten.

Langaton yhteys syntyy välittömästi, kun usb-sovitin liitetään tietokoneeseen. Kuljetuskotelossa on pieni tasku sovittimelle, mutta laite on niin pienikokoinen, että sen voi jättää kannettavan tietokoneen usb-porttiin kuljetuksen ajaksi. Jos Jabran kuulokemikrofonia haluaa käyttää puhelimen kanssa, pitää laitteet yhdistää bluetooth-yhteyden kautta.

Evolve2 85:n ääni on kirkas ja häiriötön puheluissa. Äänikuva on erinomainen myös kaikissa musiikkilajeissa. Jos tykkää rokahtavammasta tai popahtavammasta soundista, niin tanakampia bassoja saattaa jäädä kaipaamaan. Evolve2 85 on ennen kaikkea erinomainen kuulokemikrofoni puheluihin, ja jos haluaa ensisijaisesti kuunnella musiikkia, niin tarjolla on parempia ja halvempia ratkaisuja.

Kuulokkeet ovat erittäin kevyet, ja suurten, pehmustettujen korvatyynyjen ansiosta kuulokkeita jaksaa pitää päässä tuntikausia.

Kuulokkeita pystyttiin käyttämään yhdellä latauksella yli vuorokauden. Lataus tapahtuu asettamalla kuulokkeet mukana tulevaan laturiin. Laturin sisällä on kaksi pientä kytkintä, jotka tuottavat virtaa, joten aitoa langatonta induktiolatausta ei ole.

Ääniominaisuuksia voi hienosäätää sovelluksella, jossa voi valita, optimoidaanko ääni esimerkiksi puheelle vai musiikille. Musiikin toistoa voi ohjata kuulokkeissa olevilla painikkeilla, ja mikrofonin saa kätevästi pois päältä kääntämällä mikrofonin sangan korvatyynyä vasten.


+ Oivallinen ääni puheluissa

+ Tehokas melunvaimennus

– Ei parhaimmillaan musiikin kuuntelussa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Jabran headset vie videopuheluiden äänenlaadun uudelle tasolle tehokkaan melunvaimennuksen ansiosta.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20 Hz - 20000 Hz
Akkukesto
Noin vuorokausi
Liitäntä
USB-sovitin, Bluetooth 5.0
Paino
286 g