Den lille USB-enhed giver en god Bluetooth-forbindelse til headsettet.

Jabra Evolve2 Buds

Jabra Evolve2 Buds parantaa puheluiden ääntä sekä tietokoneella että puhelimella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Jabra
9.0

In-ear-kuulokkeita ei ole yleensä tarkoitettu tietokonekäyttöön, mutta Jabran Evolve2 Buds -kuulokkeet tekevät poikkeuksen. Kun pakkaukseen kuuluvan USB-sovittimen liittää tietokoneeseen, tietokoneen ääni kuuluu kuulokkeista.

Kuulokkeiden äänenlaatu on selvästi parempi puheluissa kuin musiikissa. Tätä voi korjata hienosäätämällä ääntä Jabran puhelinsovelluksessa, jossa voi valita useita ääniprofiileja, mutta Evolve2 Budsit toimivat siltikin parhaiten keskusteluissa ja podcastien kuuntelussa.

Mikrofoni vaimentaa ympäristön melua tehokkaasti. Mikrofoni on harvoin in-ear-kuulokkeiden vahvin puoli, mutta Evolve2 on tässä suhteessa yksi parhaista kokeilemistamme. Tämä kävi erityisen selväksi, kun lähetimme testaajan ulos kuulokkeiden kanssa tuulisena päivänä. Ääni oli selvästi parempi kuin puhelimen sisäistä mikrofonia käyttäessä. Evolve2 Buds -kuulokkeet ovat pölyn- ja vedenkestävät, ja jos latauskotelon akku lasketaan mukaan, niissä riittää virtaa noin 33 tunnin käyttöön. Ne ovat siis itsestäänselvä valinta mukana kuljetettaviksi kuulokkeiksi.

Evolve2 Buds -kuulokkeiden ääntä voi ohjata ottamatta puhelinta taskusta tai koskettamatta tietokoneen hiirtä. Kummassakin korvanapissa on painike, ja esimerkiksi vasemmanpuoleisen painaminen käynnistää ja pysäyttää toiston. Oikeanpuoleinen painike ohjaa toimintoja puhelun aikana, ja sillä voi muun muassa mykistää kiinteän mikrofonin äänen.


+ Helppo yhdistää tietokoneeseen

+ Pölyn- ja vedenkestävät

– Eivät kovin hyvät musiikin kuunteluun

Conclusion

Jabra Evolve2 Buds parantaa puheluiden ääntä sekä tietokoneella että puhelimella.

Ominaisuudet

Merkki
Jabra
Toistoalue
20Hz - 20000 Hz
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
2 x 5,4 gram