Du kan trække armen med mikrofonen ud og gemme den væk, når du ikke har brug for den.

JBL Quantum 360X

Quantum 360X tarjoaa helppoa langatonta äänentoistoa tietokoneesta, mutta kuulokkeita ei voi suositella musiikin kuunteluun.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #JBL
7.4

Quantum 360X -kuulokkeita ei ole tarkoitettu  asiantuntijoille, jotka haluavat parasta mahdollista äänentoistoa. Jos kuitenkin etsit langattomia kuulokkeita, jotka eivät maksa maltaita, Quantum 360X ei ole huono valinta.

Asennus tietokoneeseen sujuu uskomattoman vaivattomasti: kytke vain mukana tuleva sovitin USB-porttiin, niin yhteys muodostuu heti. Voit myös käyttää Bluetooth-yhteyttä, jos haluat parittaa kuulokkeet puhelimen tai tabletin kanssa.

Keskustelut tietokoneella toimivat loistavasti. Äänet kuuluvat selvästi sekä Quantum 360X:n sisäänrakennettujen kaiuttimien että mikrofonin kautta. Pelasimme peliä ja katsoimme myös kasan opetusvideoita ­YouTubesta huomaamatta, että olimme vaihtaneet yli kaksi kertaa kalliimmat tavalliset kuulokkeemme JBL:n budjettimalliin. Laatuero näkyi vasta, kun kokeilimme varsinaisen musiikkikappaleen kuuntelemista Quantum 360X -kuulokkeilla. Quantum 360X:n äänestä puuttui lämpöä ja yksityiskohtia. Joitakin äänikuvassa heikommin esiin tulevia soittimia ei itse asiassa kuulunut lainkaan.

Kuulokkeissa on mukavat pehmusteet sekä korville että päälaelle, ja mikrofonin voi irrottaa, kun sitä ei käytetä. Quantum 360X -kuulokkeita voi helposti käyttää mukavasti tuntikausia kerrallaan.


+ Mukava pitää

+ Mikrofonin voi irrottaa

– Eivät sovi kovin hyvin musiikin kuunteluun

Conclusion

Quantum 360X tarjoaa helppoa langatonta äänentoistoa tietokoneesta, mutta kuulokkeita ei voi suositella musiikin kuunteluun.

Ominaisuudet

Merkki
JBL
Toistoalue
20 Hz – 40 kHz
Liitäntä
USB-adapter / Bluetooth
Paino
252 g