Test av JBL 220TWS

JBL Tune 220TWS

Langattomat nappikuulokkeet omassa latauskotelossa.

tekijä Markus Dahlberg #Kuulokkeet #JBL
8.7

JBL tekee useimmat asiat oikein Tune 220TWS -kuulokkeissa, jotka ovat miellyttävä tuttavuus. Monien muiden tämän tyyppisten kuulokkeiden tavoin myös JBL on saanut inspiraatiota Applen AirPodista, mutta se ei haittaa.

Tune 220TWS-nappikuulokkeiden tulpat pitää painaa tiukasti korviin. Silti kuulokkeet tuntuvat istuvan melko väljästi, mutta erinomaisen muotoilun ansiosta ne eivät putoa korvista, vaikka mitä tekisi. Mukana ei tule ylimääräisiä silikonitulppia.

Ääni on erittäin hyvä ja luonnollinen, mutta basso ei erotu niin selkeästi kuin joillain kilpailijoilla. Äänikuva on kokonaisuutena melko neutraali. Ikävänä piirteenä voidaan mainita se, että kuulokkeet päästävät kovan äänen, kun akku on käymässä tyhjiin. Toiminto on kyllä kätevä, mutta ääni on niin kova, että se saa melkein hypähtämään joka kerta.

Kummassakin kuulokenapissa on fyysinen painike. Oikeanpuoleisen kuulokenapin painikkeesta toistetaan musiikkia ja vastataan puheluihin. Vasemmanpuoleisesta vaihdetaan kappaletta. Toimintojen käytöstä ei ole mitään huomautettavaa.

Hieman pullea latauskotelo avautuu helposti ja mahtuu hyvin taskuun. Kuten kaikki muukin Tune 220TWS -kuulokkeissa, myös latauskotelo huokuu laatua.

Ainoa moitittava asia on se, että JBL on valinnut kuulokkeiden latausliitännäksi micro-usb-liitännän yleisen usb-c-liitännän sijasta. Sen vuoksi mukana pitää kuljettaa ylimääräistä johtoa.


+ Hyvä istuvuus
+ Neutraali ääni
Micro-usb-latausliitäntä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Hyvälaatuiset nappikuulokkeet, joiden käyttö ja korviin laittaminen on helppoa.

Ominaisuudet

Merkki
JBL
Toistoalue
20-20000 Hz
Akkukesto
20 t
Liitäntä
Bluetooth 5.0, micro-usb (lataukseen)
Paino
2 x 5 g / 46 g (kuulokkeet/kotelo)