Den lille æske fungerer også som ladestation.

JBL Tune 230NC

Tämä pieni setti tarjoaa hyvää ääntä, voimakkaan basson ja erinomaisen melunvaimennuksen kohtuulliseen hintaan.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Kuulokkeet #JBL
8.8

Nämä JBL:n pienet langattomat kuulokkeet lupaavat voimakasta bassoääntä – ja pitävät lupauksensa. Äänenlaatu ja aktiivinen melunvaimennus ovat erinomaiset, ja tällä hinnalla kuulokkeet ovat varsin mainio hankinta.

Pienen setin tärkein menestyskriteeri on se, pystyykö se tuottamaan lupaamansa voimakkaan basson, ja vastaus on kyllä. Vahvoista bassolinjoista tulee hallitsevia, ja synkkä musiikki on jylhää kuin tuomiopäivänä. Mutta jos taajuuskorjaimen muuttaa kuulokkeisiin liittyvässä sovelluksessa neutraaliksi, ääni muuttuu selvästi. Aiemmin hallinnutta bassoääntä korostetaan nyt vain hieman, ja musiikin muille elementeille jää enemmän tilaa. Suoritus on kaiken kaikkiaan erinomainen, vaikkeivät nämä kuulokkeet pystykään kilpailemaan kalliimpien kanssa.

Aktiivinen melunvaimennus voisi olla tehokkaampi, mutta toisaalta sen vaikutus musiikkiin on huomaamaton. Jos toimintoa käytetään taustaäänien päästämiseen läpi, taustalla kuuluu outoa surinaa.

Puhelinkeskusteluissa toiselle osapuolelle kuuluu sekä puhujan ääntä että melkoinen määrä ympäristön ääniä. Kuulokkeissa on erinomainen tasapaino ja ne istuvat hyvin. Mukana toimitetaan kaksi paria lisätulppia, jotta jokainen saa sopivat. Kuulokkeiden pitää istua hyvin, sillä muuten matalat äänet eivät kuulu kunnolla ja musiikki kuulostaa vaisulta. Kuulokkeissa ei tarvita johtoja sen paremmin kuunnellessa kuin ladatessakaan. Mukana tuleva säi-
lytyskotelo­ toimii sekä laturina että virtalähteenä, ja se puolestaan ladataan USB-C-kaapelilla. Settiä voi käyttää 8–10 tuntia yhdellä latauksella, ja kotelo kestää noin kolme latausta.

Plus / minus:
+ Voimakas basso
+ Hyvä akku
– Outo taustaääni

Conclusion

Tämä pieni setti tarjoaa hyvää ääntä, voimakkaan basson ja erinomaisen melunvaimennuksen kohtuulliseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
JBL
Toistoalue
20 - 20000 Hx
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
10 g