Langattomissa kuulokkeissa on hyvä ääni.

Libratone Track+

Kevyet nappikuulokkeet hyvällä äänellä.

tekijä #Kuulokkeet #Libratone
9.1

Libratonen langattomat Track+-nappikuulokkeet yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen, minkä jälkeen käyttäjä voi puhua puheluita tai kuunnella musiikkia, vaikka istuisi useamman metrin päässä puhelimesta.

Tavallaan on väärin kutsua Track+-kuulokkeita langattomiksi, sillä korvanapit on liitetty toisiinsa johdolla. Se on kuitenkin hyvä asia, sillä johto estää korvanappia putoamasta lattialle, jos nappi sattuu tippumaan korvasta. Kuulokkeiden mukana tulee pieni rasia, jossa on kolmet silikonista valmistetut korvasovittimet erikokoisille korville.

Kuulokkeiden paritus puhelimen kanssa käy nopeasti. Puhelimesta pitää vain etsiä uusia bluetooth-laitteita ja valita esiin tulevasta luettelosta Track+. Mitään koodia tai muuta ei tarvitse naputella.

Puheluissa on hyvä ääni kummallekin osapuolelle, ja äänenvoimakkuuden voi säätää todella kovalle. Äänenvoimakkuutta säädetään plus- ja miinuspainikkeilla, jotka erottaa toisistaan niin hyvin, että äänen säätäminen onnistuu painikkeisiin katsomatta. Plus- ja miinuspainikkeen välissä olevaa painiketta käytetään muun muassa puhelimessa olevan musiikin käynnistämiseen ja lopettamiseen. Painikkeen pohjassa pitäminen aktivoi Google Assistant -digiapurin, jolle voi esittää englanninkielisiä kysymyksiä.

Ainoa miinus Libratone Track+ -kuulokkeille tulee mikro-usb-latausliitännästä. Parempi ratkaisu olisi ollut usb-c-liitäntä, joka on nykyään useimmissa puhelimissa.


+ Hyvä stereoääni

+ Helppo käyttää

– Mikro-usb-latausliitäntä

– Kalliit

Lisätietoja kuulokkeista saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Langattomissa Libratone Track+ -kuulokkeissa on hyvä ääni sekä puheluissa että musiikin kuuntelussa. Laadulle on kuitenkin asetettu kova hinta.

Ominaisuudet

Merkki
Libratone