Fire LED-lys på fronten viser hvor meget batteri, der er tilbage i headsettet.

Logitech G Astro A50 X

Logitech G Astro A50 X tarjoaa hyvän äänen ja myös mahdollisuuden vaihtaa näytön äänilähdettä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Logitech
9.4

Astro A50 X on kätevä ratkaisu, jos käytät näyttöä ja kuulokkeita useiden laitteiden kanssa. Astro A50 X:n erityispiirre (ja luultavasti tärkein syy korkeaan hintaan) on suuri latausasema, johon voit asettaa kuulokkeet latautumaan, kun et käytä niitä. Latausaseman takaosassa on laaja valikoima tuloja ja lähtöjä, joten voit liittää siihen äänen lisäksi myös kuvasignaalin tietokoneesta ja esimerkiksi PlayStationista. Kun olet kytkenyt jopa kolme laitetta latausasemaan, näyttöön tarvitsee liittää vain yksi HDMI-kaapeli. Voit nyt vaihtaa kuulokkeissa olevaa painiketta painamalla kytkettyjen laitteiden välillä ja valita, mitä näytöllä näytetään. Tämä toimii ongelmitta ja lähes välittömästi, kun painat painiketta.

Äänenlaatu on hyvä, mutta bassoa korostetaan hieman liikaa, mikä voi olla ärsyttävää etenkin musiikkia kuunneltaessa. Onneksi tätä voi säätää helposti Logitechin kuulokkeiden mukana tulevassa Windows-ohjelmassa, joka on paitsi käyttäjäystävällinen niin myös tyylikkäästi suunniteltu.

Kuulokkeet yhdistetään puhelimeen bluetoothilla, ja kuulokkeiden asetuksia voi muuttaa myös Logitechin sovelluksella, jonka voi ladata verkosta. Langaton kantama on moitteeton, ja pystyimme kävelemään toiseen huoneeseen ja silti vastaanottamaan äänisignaalin ilman häiriöitä.

Sisäänrakennettu mikrofoni kuulostaa yhtä hyvältä kuin muutamat testaamamme suuret erillismikrofonit. Äänesi kuuluu äänekkäästi ja selkeästi, ja ympäristön ulkopuoliset äänet suodatetaan tehokkaasti pois. Mikrofonin vartta voi siirtää ylös ja alas sekä taivuttaa sivuille, joten se on helppo sijoittaa sopivalla tavalla. Kun varsi taitetaan kokonaan ylös, mikrofoni mykistyy automaattisesti. Kuulokkeet ovat suuret ja vievät jonkin verran tilaa, mutta kuulokepannan ja korvakuppien kangastyynyjen ansiosta ne tuntuvat silti mukavilta pitää.

Akku kestää jopa vuorokauden. Akun kesto on tuskin ongelma, koska kuulokkeita pidetään kuitenkin latautumassa telineessään.


+ Ääntä ja kuvaa voi vaihtaa useista laitteista

– Suuret ja kömpelöt

Conclusion

Logitech G Astro A50 X tarjoaa hyvän äänen ja myös mahdollisuuden vaihtaa näytön äänilähdettä.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Toistoalue
20-20.000 Hz
Liitäntä
Bluetooth
Paino
363 g