Den stofbeklædte ledning er næsten to meter lang.

Logitech Zone Wired

Huippulaadukasta ääntä videopuheluihin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Logitech
8.5

Logitech Zone Wired on langallinen usb-kuulokemikrofoni, joka on tehty erityisesti tietokoneen kautta puhuttavia puheluita varten, ja sen kyllä huomaa välittömästi.

Mikrofonissa on todella tehokas melunvaimennus. Liitimme 35-vuotiaan ja erittäin meluisan IBM-näppäimistön tietokoneeseen ja aloimme paukuttaa näppäimiä Google Meet -videopuhelun aikana. Puhelun toinen osapuoli tuskin kuuli näppäinten päästämää kovaa napsautusta.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin kaiutinelementit, mutta musiikintoistossa jäimme kaipaamaan hieman jykevämpää bassoa. Sen sijaan videopuheluissa ääni on lähes täydellinen.

Materiaaleiltaan Zone Wired on huippuluokkaa. Panta on Teflon-pinnoitettu, ja pitkässä punotussa johdossa on helppokäyttöiset ohjauspainikkeet muun muassa äänenvoimakkuuden säätämistä ja puheluiden hallintaa varten. Mikrofonin saa tarvittaessa mykistettyä kääntämällä puomin ylös.

Usb-liitin on usb-c-tyyppiä, mutta kuulokkeiden mukana tulee myös sovitin usb-a-liitäntää varten, joka on yhä edelleen yleisesti käytössä. Kun kuulokkeet liitetään usb-porttiin ensimmäisen kerran, asentuvat tarvittavat ajurit automaattisesti ja kuulokkeet ovat valmiit käyttöön muutamassa sekunnissa.


+ Hyvä ääni puheluissa

+ Pitkä punottu johto

+ Tehokas melunvaimennus mikrofonissa

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Arvio

Logitech Zone Wired -kuulokemikrofoni tarjoaa todella hyvää ääntä tietokoneen kautta puhuttaviin videopuheluihin.

Ominaisuudet

Merkki
Logitech
Toistoalue
20 – 16000 Hz
Johdon pituus
190 cm
Liitäntä
USB-C tai USB-A
Paino
211 g