Du skal trykke på headsettets stilk for fx at hoppe et nummer frem, når du lytter til musik.

OnePlus Buds Pro 2

Hyvät kuulokkeet, joiden äänenvoimakkuuden säätö onnistuu helposti muiltakin kuin alan asiantuntijoilta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #OnePlus
8.2

OnePlus Buds Pro on onnistunut kuulokemikrofoni puhelimen kaveriksi. Sitä voi käyttää sekä iPhonen että Androidin kanssa, mutta Android-tiimiläisille on tarjolla enemmän pieniä lisätoimintoja. Esimerkiksi Android-puhelin ja kuulokkeet tunnistavat toisensa automaattisesti, jos niitä pitää lähellä toisiaan. Langatonta yhteyttä ei siinä tapauksessa tarvitse käydä muodostamassa puhelimen Bluetooth-asetuksissa.

Kuulokkeet tuottavat hyvän ja selkeän äänen sekä puheluihin että useimpiin musiikkilajeihin. Bassolla on taipumus dominoida hieman liikaa, mutta sitä voi säätää tietyssä määrin kuulokkeiden asetuksissa.

Virtaa riittää kuuden tunnin kuunteluun, jos melunvaimennus on päällä, ja jopa 25 tunniksi, jos latauskotelon ladattava akku lasketaan mukaan. Akun kestoa voi seurata käytön aikana puhelimen OnePlus-sovelluksessa. Ääntä voi myös hienosäätää, jos siihen ei ole täysin tyytyväinen. Sovelluksessa on lyhyt ohje, jota seuraamalla kokematonkin osaa säätää äänen omille korville sopivaksi.

Kotelo on valmistettu melko huterasta muovista, mutta se toimii silti niin kuin pitääkin. Nappikuulokkeet napsahtavat oikeille paikoilleen kätevästi magneettien avulla. Kotelo on niin litteä, että sitä voi ongelmitta pitää taskussa kuulokkeiden latautumisen aikana.

Korvaan menevän kaiutinosan alareunasta sojottaa pieni varsi, jonka avulla kuulokkeet on helppo panna korviin ja ottaa pois. Vartta käytetään myös kuulokkeiden toimintojen hallintaan. Sormien oikeaa kohtaa ei tosin ollut aivan helppo löytää. 

Kuulokkeissa on kosketusherkkä alue, mutta emme onnistuneet ensimmäisellä yrityksellä aktivoimaan toimintoja, kuten keskeyttämään musiikkia tai siirtymään seuraavaan kappaleeseen. Lisäksi jäimme kaipaamaan äänenvoimakkuuden säätöä suoraan kuulokkeista. Sormen pitäminen varren päällä jonkin aikaa aktivoi tehokkaan sisäänrakennetun melunvaimennuksen tai avaa kuulokkeiden mikrofonit, jotta ympäristön äänet kuuluvat, vaikka kuulokkeet olisivat korvissa.

Pakkauksessa on kolmet erikokoiset silikonitulpat, jotta OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet saa sopimaan juuri omiin korviin. Itse olimme erittäin tyytyväisiä kuulokkeisiin valmiiksi kiinnitettyyn keskikokoon.


+ Upea ja selkeä ääni

+ Nopea paritus puhelimen kanssa

– Painikkeisiin vaikea osua

Conclusion

Hyvät kuulokkeet, joiden äänenvoimakkuuden säätö onnistuu helposti muiltakin kuin alan asiantuntijoilta.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Toistoalue
10 Hz ~ 40 KHz
Liitäntä
Bluetooth
Paino
4,9 g