Den tilhørende opladeræske er ligesom høretelefonerne vandafvisende og kan lynhurtigt oplade dine høretelefoner.

OnePlus Buds Pro

Hintaansa nähden OnePlus Buds Pro -kuulokkeet vaimentaa ja toistaa musiikkia huippulaadulla.

tekijä Martin Lorentsen #Kuulokkeet #OnePlus
9.0

Tarvitsetko melua vaimentavat kuulokkeet? Siinä tapauksessa OnePlus Buds Pro voi olla sopiva ratkaisu.

OnePlus Buds Pro -mallissa on kolme melua vaimentavaa tilaa: heikko, älykäs ja äärimmäinen. Äärimmäisen tilan ollessa aktivoituna voit olla vilkkaasti liikennöidyn tien vieressä, etkä kuule melua käytännössä ollenkaan. Jos käynnistät musiikin toiston, et kuule sen lisäksi muuta. Jos olet rauhallisemmassa ympäristössä, OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden asettaminen korviin saa aikaan täydellisen hiljaisuuden. Siksi kannattaa käyttää Smart-tilaa, joka säätää kohinanvaimennusta automaattisesti ympäröivän melun määrän mukaan.

Kun kohinanvaimennus on aktivoitu, taustamelua ei kuulu. Kuulokkeet tuntuvat korvatulpilta, jotka sulkevat pois kaikki äänet, mikä voi tuntua joistakin epämiellyttävältä. Kiinteässä mikrofonissa on myös kohinanvaimennus, joten jos seisot meluisassa ympäristössä ja puhut puhelimessa, henkilö kuulee puheesi selkeästi.

Jos haluat siirtyä kohinanvaimennustilasta toiseen, OnePlus Buds Pro edellyttää siihen liittyvää sovellusta nimeltä Hey Melody, jos sinulla ei ole OnePlus-puhelinta. Tämän puhelimen omistajat voivat puolestaan säätää kuulokkeita puhelimen asetuksista. Hey Melody -sovelluksen avulla voit myös mukauttaa ääntä, jotta se sopii täydellisesti juuri sinun kuuloosi. Kaikkea voidaan tietysti ohjata myös painamalla kuulokkeiden runkoa, mutta meillä oli hieman vaikeuksia osua oikeisiin kohtiin ja saada kuulokkeet vastaamaan.


+ Vaikuttava melunvaimennus

+ Hyvä ääni

– Vaikea ohjata

Arvio

Hintaansa nähden OnePlus Buds Pro -kuulokkeet vaimentaa ja toistaa musiikkia huippulaadulla.

Ominaisuudet

Merkki
OnePlus
Toistoalue
20Hz - 20.000 Hz
Akkukesto
Jopa 38 tuntia
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
4,35 g