Plantronics BackBeat 500

Erinomaiset kuulokkeet hintaansa nähden.

tekijä Emil Maischnack Jensen #Kuulokkeet #Plantronics
9.2

Plantronicsin langattomat BackBeat 500 -kuulokkeet ovat kevyet pitää ja pehmustetut kuulokekupit eristävät ulkopuolisia ääniä. Tarvittaessa kupit voi taittaa kuljettamisen helpottamiseksi, jos kuulokkeita ei pidä päässä. BackBeat 500 -kuulokkeet voivat olla samaan aikaan yhteydessä kahteen eri bluetooth-äänilähteeseen.

Plantronicsin kuulokkeet vastaavat mitä suurimmassa määrin odotuksia. Äänenlaatu on erinomainen, vaikka ei ylläkään kalliimpien kuulokkeiden tasolle, ja kaikki toimii kuten pitääkin, aina käyttöönotosta akkukeston pituuteen.

Kuulokkeita testattiin viikon ajan ja kokemus oli kaikin puolin myönteinen. Kuulokkeita ei tuona aikana tarvinnut esimerkiksi ladata kertaakaan. Musiikin hallinta onnistuu helposti kuulokekupeissa olevilla säätimillä ja yhdysrakenteinen mikrofoni toimii hyvin puheluissa.

Pyöräillessä kuulokkeet päästivät toisinaan läpi tuulen kohinaa, joten ne eivät välttämättä sovi urheilukäyttöön. Hintaansa nähden BackBeat 500 -kuulokkeet ovat kuitenkin enemmän kuin hyvät.

 

+ Helppo käyttää
+ Erinomainen ääni

– Läpäisee tuulen kohinan

 

Lisätietoja Plantronics BackBeat 500 -kuulokkeista saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Vankkatekoiset ja helppokäyttöiset kuulokkeet, joissa on loistava äänentoisto ja edullinen hinta.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Akkukesto
18 tuntia musiikkia tai puhetta
Liitäntä
Bluetooth 4.1
Paino
155 g
Muuta
Langattomat, mutta voidaan liittää äänilähteeseen 3,5 mm kaapelilla.