Plantronics BackBeat Fit

Plantronics BackBeat Fit

Soundia salille ja rytmiä treeneihin Plantronicsin langattomilla sporttikuulokkeilla.

tekijä Juhani Koivisto #Kuulokkeet #Plantronics
7.8

Plantronics BackBeat Fit -kuulokkeet ovat todella kevyet – 24-grammaisina niitä tuskin huomaa, ja joustava sanka toimii hyvin yhdessä korvan ja silmä- tai aurinkolasien kanssa. Keveydestä huolimatta ne pysyvät päässä kovassakin liikkeessä.

BackBeat Fit -sporttikuulokkeet pääsivät kuntosalille, jossa ne vauhdittivat muun muassa kolmen vartin cross trainer -sessiota. Kuulokkeet pysyivät hyvin päässä koko hikisen treenin ajan. Kevyinä niitä tuskin huomaa ja napit istuvat napakasti korviin. Napit ovat kiinteät, mutta ainakaan normaalikorvainen testaaja ei vaihtonappeja kaivannut.

Fit-kuulokkeissa on luonnollisesti pienen koon takia pieni akku. Silti niille luvataan kuunteluaikaa kahdeksaksi tunniksi. Kokeiluperiodin aikana kuulokkeita ei tarvinnut ladata kertaakaan, vaikka ne olivat vajaan kahden viikon aikana käytössä lähes joka toinen päivä.

Fit-kuulokkeiden mukana tulevasta kuljetuspussukasta saa ympäri kääntämällä trendikkään neonvärisen käsivarsikotelon puhelimelle. Puhelin on paremmassa turvassa käsivarsikotelossa kuin treenihousujen tai -paidan taskussa, josta puhelin voi pudota tai sen voi vahingossa kolhaista kuntoilulaitteeseen.

Kuulokkeilla voi vastata puheluun näppärästi napauttamalla oikeanpuoleista kuuloketta. Vasemmasta voi säätää musiikin äänenvoimakkuutta. Musiikin toisto jatkuu taas, kun puhelu päättyy.

Puhelun laatu on erinomainen, eikä mikrofoni nappaa mitään taustahälyä keskusteluun.

Sovelluksen avulla voi helposti pitää BlackBeat Fit -kuulokkeet ajan tasalla. Sovellus tarkistaa päivitystarpeen, pyytää käyttäjää kytkemään kuulokkeet virtalähteeseen ja asentaa sitten firmware-päivityksen parissa minuutissa bluetoothin kautta.

Conclusion

Hyvät langattomat nappikuulokkeet, jotka pysyvät päässä hikisessäkin treenissä.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Akkukesto
8 t kuuntelu / 6 t puhe
Liitäntä
Bluetooth 3.0, mikro-usb
Paino
24 g
Muuta
puhelutoiminto, kantama 10 m, käsivarsihihna/kuljetuspussi