Plantronics Voyager 3240

Plantronics Voyager 3240

Älykkäillä toiminnoilla varustettu huippuluokan hands-free-kuuloke.

tekijä Christian Slot #Kuulokkeet #Plantronics
8.9

Plantronics Voyager 3240 on hands-free-kuuloke, joka tuottaa veitsenterävän äänenlaadun tien päällä.

Kolmen mikrofonin ja taustamelua vaimentavan tekniikan ansiosta normaaleja puhelinkeskusteluja voi käydä jopa meluisissa ympäristöissä.

Tavallisia nappikuulokkeita on usein hanakala saa pysymään korvissa. Voyagerin kanssa voi käyttää kuulokkeen mukana tulevaa ohutta ja huomaamatonta silikonisankaa, jos pelkää, että kevyt kuuloke tipahtaa korvalta kesken kaiken. Mukana tulee myös silikoniset vaihtotulpat erikokoisia korvakäytäviä varten.

Monipuoliset toiminnot

Plantronics Hub -ohjelmistolla, jonka saa sekä tietokoneelle että mobiililaitteelle, saa käyttöön lisää älytoimintoja kuulokkeen antureita varten. Sovelluksella saa muun muassa kuulokkeen paikannettua äänimerkin avulla, jos kuuloke on esimerkiksi hautautunut kirjoituspöydälle.

Kokeiltaessa Voyager 3240:lle luvattu kuuden tunnin puheaika piti hyvin kutinsa. Lisäksi mukana tuleva lataustelakka toimii varavirtalähteenä, jolla saa lisäaikaa maksimissaan 10 tuntia.

Plantronics Voyager 3240 päihitti testissä mennen tullen auton integroidun hands-freen. Sen ääni hukkuu helposti taustameluun, toisin kuin Voyagerin, jonka melunvaimennus on huippuluokkaa.

+ Erinomainen äänenlaatu
+ Melunvaimennustoiminto
+ Pitkä akkukesto
– Hintava

Lisätietoja Plantronics Voyager 3240 -hands-free-kuulokkeesta on Plantronicsin sivuilla.
Plantronics listaa kotimaiset jälleenmyyjät.

Conclusion

Pieni ja kevyt hands-free-kuuloke, jossa on suuret ominaisuudet ja joita voi vielä kasvattaa tietokoneella ja puhelimella käytettävällä sovelluksella.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Akkukesto
6 t (puhe), 7 vrk (valmiustila)
Johdon pituus
-
Liitäntä
Bluetooth, nfc, usb (lataus)
Paino
9 g
Muuta
Melunvaimennus, lataustelakka