Plantronics Voyager 5200

Plantronics Voyager 5200

Mainio headset suodattaa hälyä

tekijä ERK #Kuulokkeet #Plantronics
9.0

Jälleen kerran Plantronics on onnistunut tuomaan myyntiin erittäin kelvollisen bluetooth-headsetin, joka toimii kaikenlaisten älypuhelimien kanssa. Siinä on jos jonkinlaisia antureita, ja se osaa jopa automaattisesti siirtää puhelun itselleen, kun se laitetaan korvalle, ja palauttaa puhelun puhelimeen, kun se riisutaan. Lisäksi siinä on ulkokäytössä tuiki tarpeellinen hälynsuodatus.

Puheluiden äänen laatu oli pääsääntöisesti korkea. kun Voyager 5200:ta testattiin Applen Iphonen kanssa. Puhelinmallin omat kuulokkeet aiheuttavat handsfreelaitteena yleensä jatkuvia ”nyt pätkii” -reaktioita, mutta Plantronicsin laitteella tällaisia ongelmia ei ollut. Pieni kaiutin tuotti hyvän äänen ja ääni kuului tuulesta ja katumelusta huolimatta hyvin kadulla käveltäessä. Myös mikrofonissa oli hälynpoisto, joka suodatti ympäristön melua. Kaiken kaikkiaan Voyager 5200:lla on todella miellyttävä puhua puheluita.

Handsfree-toiminnon lisäksi Plantronicsin laitteessa on paljon muita oivallisia toimintoja. Sillä voidaan esimerkiksi kauko-ohjata Siriä ja Google Nowta eli Iphone- ja Android-puhelimen digitaalisia assistentteja, jotka auttavat esimerkiksi soittamaan jollekulle tai lähettämään viestejä. Pehmeää ja kevyttä headsetia pystyy hyvinkin käyttämään muutaman tunnin kerrallaan. Se sopii onneksi yhtä hyvin sekä vasempaan että oikeaan korvaan. Noin seitsemän tunnin puhumisen kestävä akku ladataan mukana tulevalla usb-johdolla, mutta varsinaista laturia 5200-malliin ei kuulu, vaan on käytettä- vä pc:n usb-liitäntää tai puhelimen laturia. 90 euroa kalliimmassa Voyager 5200 UC -mallissa on lisäksi latauskotelo ja BT600-bluetooth-sovitin.

Conclusion

Erinomaisen mukava headset, jolla puhelut kuuluvat kirkkaasti ja selkeästi.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Akkukesto
7 t puhe
Liitäntä
Bluetooth
Paino
20 g