Testissä Plantronics Voyager 6200 UC

Plantronics Voyager 6200 UC

Modernit bluetooth-kuulokkeet aktiivisella melunvaimennuksella.

tekijä SLO #Kuulokkeet #Plantronics
7.2

Teknisten tietojen perusteella Plantronics on kehittänyt todellisen headset-ihmeen, eikä vähempi riitäkään, kun ottaa huomioon laitteen hinnan.

Plantronicsin Voyager 6200 UC -bluetooth-kuulokkeissa on moderni design. Lähes futuristisen ilmeen omaavissa kuulokkeissa on niskapanta, ja oranssinvärisissä johdoissa kiinni olevat korvanapit välittävät äänen sekä puheluissa että musiikkia kuunneltaessa.

Niskapannalla on kaksi merkitystä. Se pitää koko komeuden paikallaan ja ilmoittaa saapuvasta puhelusta tai ilmoituksesta värisemällä. Idea on erinomainen. Bluetooth-kuulokkeita on mukava pitää pitkiäkin aikoja yhteen menoon.

Plantronics Voyager 6200 UC:n ääni on kirkas ja terävä sekä nettipuheluohjelmien että puhelimen kautta puhuttaessa. Niskapannan päissä on neljä suuntaamatonta mikrofonia, jotka vangitsevat äänen puheluita puhuttaessa.

Voyager 6200 UC:ssä on sekä aktiivinen että passiivinen melunvaimennus, joiden ansiosta ympäristön äänet eivät häiritse puheluiden aikana tai musiikkia kuunneltaessa.

Voyager 6200 UC -kuulokkeet voidaan liittää jopa kahdeksaan laitteeseen bluetooth-yhteyden kautta – ja jopa kahteen laitteeseen yhtä aikaa.

Akun täysi lataus tarjoaa valmistajan mukaan yhdeksän tuntia puheaikaa, 16 tuntia kuunteluaikaa ja 14 päivää valmiusaikaa.

 

+ Hyvä äänenlaatu
+ Melunvaimennus
+ Kalliit

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Plantronics Voyager 6200 UC -kuulokkeet ovat tyylikkään näköiset, ja niissä on hyvä äänenlaatu. Hinta on kuitenkin liian korkea.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Toistoalue
20 Hz – 20 kHz (hifi stereo)
Akkukesto
9 t puhe, 16 t kuuntelu, 14 pv valmiustila
Liitäntä
Bluetooth
Paino
56 g