Testissä Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics Voyager 8200 UC

Langattomat kuulokkeet hyvällä äänellä ja melunvaimennuksella.

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Kuulokkeet #Plantronics
8.8

Langattomat Plantronics Voyager 8200 UC -kuulokkeet on tehty pääasiassa muovista, mutta tuntuvat silti vankoilta. Korvatyynyt ovat melko pienet, mutta ne istuvat hyvin korvien päällä, eivätkä paina korvien reunoja.

Äänenlaatu on erittäin hyvä ja kirkas langattomille kuulokkeille. Tosin bassossa ei ole juuri kehumista.

Plantronics on varustanut kuulokkeet hyvillä liitännöillä. Kuulokkeet saa liitettyä bluetooth-yhteyden, 3,5 millimetrin kuulokeliitännän ja langattoman usb-vastaanottimen avulla.

Kuulokeliitännän ansiosta Voyager 8200 UC:tä voi käyttää tavallisten johdollisten kuulokkeiden tavoin, jos akusta loppuu virta. Sitä tuskin tapahtuu kovin usein, sillä Plantronics lupaa kuulokkeille 24 tunnin akkukeston, mikä myös piti testattaessa paikkansa.

Kuulokkeissa on aktiivinen taustamelun suodatus, jonka saa kytkettyä päälle ja pois päältä kuulokeosasta. Ominaisuudesta on paljon iloa esimerkiksi bussimatkan tai lennon aikana sekä muissa paikoissa, joissa on paljon taustahälyä. Voyager 8200 UC:n varustukseen kuuluu myös mikrofoni, joka tuottaa harvinaisen selkeän äänen.

Pantronicsin Voyager 8200 UC -kuulokkeet ovat todella kalliit, eikä hinta tunnu täysin oikeutetulta.

 

+ Laadukas ääni
+ Pitkä akkukesto
+ Harvinaisen hyvä mikrofoni
– Kalliit

Lisätietoja Plantronics Voyager 8200 UC -kuulokkeista saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Laadukkaat langattomat Plantronics Voyager 8200 UC -kuulokkeet tuottavat upean äänen, ja niissä on hyvä mikrofoni. Hinta on tosin melko suolainen.

Ominaisuudet

Merkki
Plantronics
Akkukesto
24 t
Liitäntä
Bluetooth, 3,5 mm kuulokeliitäntä, USB
Paino
289 g