Headsettet er udformet, så brillestængerne ikke bliver presset ind mod siden af hovedet.

Roccat Elo 7.1 USB

Silmälasien käyttäjälle sopiva kuulokemikrofoni.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Roccat
8.4

Roccatin uuden usb-kuulokemikrofonin avulla saa erinomaista ääntä tietokoneelta reilusti alle sadalla eurolla.

Nimensä mukaisesti Roccat Elo 7.1 USB liitetään tietokoneeseen usb-johdolla, mikä tarjoaa joitakin erityismahdollisuuksia. Roccat Elossa on esimerkiksi yhdysrakenteinen valaistus, jota voi hallita Roccatin asetusohjelmalla Windows 10:ssä. Ohjelmalla voi myös hienosäätää ääntä. Tärkeämpää on kuitenkin se, että ääni lähetetään digitaalisesti kuulokkeisiin analogisen kuulokelähdön sijaan, ja tämä tarkoittaa, että vältät tietokoneen muista komponenteista aiheutuvan häiriön.

Roccat Elon ääni on hyvä useimmissa toiminnoissa, mutta kuulokemikrofoni pääsee oikeuksiinsa varsinkin puheluissa – sekä tavallisissa että videopuheluissa.

Mikrofoni toistaa puheäänen selkeästi ja pitää taustamelun loitolla, jolloin puhelun toisen osapuolen ei tarvitse arvailla, mitä sanot. Silloin kun mikrofonia ei tarvita, sen voi irrottaa.

Korvatyynyt ovat mukavan suuret, ja silmälaseja käyttävä osaa arvostaa sitä, että kuulokekuppien pehmuste on vähän pehmeämpää silmälasien sankojen kohdalla. Näin estetään sankoja painumasta tiukasti päätä vasten, mikä on monien kuulokkeiden ongelma. Myös itsestään säätyvässä pääpannassa on hyvä pehmuste.

Erittäin pitkä johto tietokoneen ja kuulokemikrofonin välillä on lisäetu kaikille, jotka tietokoneen ääreltä noustessaan aina välillä unohtavat, että kuulokkeet ovat päässä.


+ Erinomainen ääni

+ Sopii silmälasien käyttäjälle

+ Pitkä johto

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Arvio

Roccatin kuulokemikrofoni tarjoaa hyvää ääntä tietokoneelta usb-portin kautta. Pitkä johto on silkkaa bonusta.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Toistoalue
20 ~ 20000 Hz
Johdon pituus
2,5 m
Liitäntä
Usb
Paino
374 g
Muuta
Mikrofoni varustettu melunsuodatuksella