Når mikrofonen klappes op, er den næsten helt gemt.

Roccat Stealth 700 Gen 2 Max

Stealth 700 Gen 2 Max on suuri ja painava kuulokemikrofoni, jonka bassoa painottava ääni soveltuu parhaiten tietokonepeleihin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Roccat
7.7

Suurista ja melko painavista Stealth 700 Gen 2 Max -kuulokkeista pystyy kuuntelemaan musiikkia todella kovalla äänenvoimakkuudella.

Kuulokemikrofonin mukana toimitetaan USB-sovitin, joka tarvitsee vain kytkeä tietokoneen vapaaseen USB-porttiin. Yhteys muodostuu muutamassa sekunnissa. Vaihtoehtoisesti kuulokkeet voi yhdistää esimerkiksi puhelimeen tavallisella Bluetooth-yhteydellä. Ääni ei ole kovin yksityiskohtainen, mutta jos tykkäät kuunnella musiikkia täydellä äänenvoimakkuudella, saat vastinetta rahoillesi. Emme muista kokeilleemme langattomia kuulokkeita, joilla voisi kuunnella yhtä kovalla. Kun asetimme kuulokkeet pöydälle ja lisäsimme äänenvoimakkuutta, kuulosti melkein kuin ääni olisi tullut tietokoneen kaiuttimesta. Basso hallitsee äänimaailmaa, ja kokonaisuudessaan ääni ilahduttaa luultavasti enemmän tietokonepelaajia kuin musiikin ystäviä.

Oikeanpuoleisessa kuulokkeessa on mikrofoni, jonka muovisen varren saa napsautettua nopeasti auki. Avaaminen aktivoi mikrofonin, ja pari äänimerkkiä varoittaa mahdollisen puheen nyt kuuluvan muille. Mikrofoni toistaa äänen hyvin jopa meluisassa ympäristössä, eikä vastapuolella ole vaikeuksia kuulla puhetta.

Stealth 700 Gen 2 Max on poikkeuksellisen painava, ja suuret vaahtotyynyt painuvat korvien ympärille todella tiukasti, vaikka sangan asentaisi miten. Siksi kuulokkeiden pitäminen päässä pitkään on väsyttävää.


+ Helppo yhdistää

+ Todella voimakas ääni

– Hieman epämukavat

Conclusion

Stealth 700 Gen 2 Max on suuri ja painava kuulokemikrofoni, jonka bassoa painottava ääni soveltuu parhaiten tietokonepeleihin.

Ominaisuudet

Merkki
Roccat
Toistoalue
20Hz – 20kHz
Paino
454 g