Sandberg Bluetooth Earbuds + Powerbank

Sandbergin langattomat kuulokkeet soivat hyvin ja istuvat mukavasti korviin. Kuulokkeiden käytössä oli kuitenkin vakavia ongelmia.

tekijä #Kuulokkeet #Sandberg
3.0

Jos aloitetaan hyvistä puolista, niin Sandbergin langattomat kuulokkeet soivat todella hyvin. Äänikuva on täyteläinen ja selkeä ja kuulokkeet istuvat mukavasti korviin, joten kuuntelukokemus on kaikin puolin miellyttävä.

Mukana tulee telakkana toimiva varavirtalähde, jonka toisessa päässä oleviin aukkoihin työnnetään korvatulppia muistuttavat kuulokkeet latausta varten. Varavirtalähteessä on ylimääräinen usb-liitäntä, jonka kautta voi ladata älypuhelintaan – myös yhtä aikaa kuulokkeiden kanssa.

Kuulokkeet liitetään musiikkisoittimeen bluetooth-yhteyden avulla, mikä oli paljon hankalampaa kuin pitäisi. Ensin kummankin kuulokkeen monitoimipainiketta pitää painaa yhtä aikaa, kunnes led-valot alkavat vilkkua. Sen jälkeen luodaan yhteys soittimeen. Testatessa yhteyden muodostaminen onnistui usein vasta muutaman yrityksen jälkeen. Laitteiden yhdistäminen oli melkoista jongleerausta, ja olisi hauska nähdä, miten se onnistuu esimerkiksi pakkassäässä.

Testin aikana toinen kuulokkeista kadotti usein yhteyden muutamaksi sekunniksi kerralla, ja lopulta kuuloke vaikeni kokonaan. Se osoitti elonmerkkejä varavirtalähteeseen laitettaessa, mutta kuuloketta ei saatu kuitenkaan enää toimimaan ja luomaan yhteyttä. Sama vika esiintyi saman mallin useammassa eri kappaleessa.

 

+Istuvat mukavasti korviin
+Hyvä ääni
-Yhteyden menetys
-Vaikea käyttää

Sandbergin kuulokkeet virtapankilla voi ostaa valmistajan verkkokaupasta. Sandberg myös listaa jälleenmyyjät sivuillaan.

Arvio

Pisteitä tulee käyttömukavuudesta ja hyvästä äänenlaadusta, mutta hintaan nähden kuulokkeiden tulisi toimia paremmin.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Toistoalue
2.4 - 2.4835 GHz
Akkukesto
3 t
Liitäntä
Bluetooth