Testissä Sandberg Studio Pro Microphone USB

Sandberg Studio Pro Microphone USB

Vaativan peliharrastajan ja aloittelevan videotuottajan mikrofoni.

tekijä #Kuulokkeet #Sandberg
8.1

Sandbergin Studio Pro -pöytämikrofoni soveltuu sekä satunnaiseen nettijutusteluun kavereiden kanssa että vaativampaan harrastuskäyttöön, kuten peleihin ja videotuotantoihin.

Mikrofoni kuuluu Sandbergin eSports-tuotevalikoimaan, mikä tarkoittaa sitä, että laite on optimoitu pelikäyttöön, mutta soveltuu toki muuhunkin ympäristöön kuin pelikentälle.

Tavallista käyttäjää miellyttää erityisesti mikrofonin helppo käyttöönotto. Vie vain pari minuuttia, kun laite on purettu paketista ja yhdistetty tietokoneen usb-liitäntään. Muuta ei tarvita.

Jos tähänastiset kuuloelämyksesi mikrofoneista liittyvät huokean headsetin varsimikkiin tai tietokoneen sisäiseen mikrofoniin, niin Sandbergilla saat huomattavan parannuksen äänenlaatuun. Soundi on erinomaisen selkeä, ja lisäksi mikrofoni eliminoi yksisuuntaisena tehokkaasti ympäröivät äänet.

Puhelimeen yhdistetyllä Sandbergin Studio Prolla kokeeksi äänitetyn musiikin laatu ja yksityiskohdat säilyivät hämmästyttävän hyvin.

Sandbergin mikrofonin hinta, vähän päälle sata euroa, on kuta kuinkin saman verran kuin kelvollisella mikrofonilla varustetun hyvän headsetin hinta. Eniten Sandberg Studio Pro -mikrofonista saakin irti ääniharrastaja, jolla on myös kunnon kuulokkeet.

+ Selkeä ääni
+ Helppo käyttöönotto
Melko kallis

Lisätietoja ja jällenmyyjät löydät Sandbergin sivuilta.

Arvio

Sandbergin helppokäyttöinen mikrofoni tarjoaa vaativalle käyttäjälle ominaisuuksia, joita tässä hintaluokassa pitääkin jo saada.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Toistoalue
50 – 18 000 Hz
Liitäntä
USB
Paino
0,7 kg
Muuta
Yksisuuntainen