Sennheiser GSP 500

Sennheiser GSP 500

Räiskintäpeleihin, toimintaelokuvien katseluun ja videopuheluihin sopiva headset.

tekijä #Kuulokkeet #Sennheiser
6.4

Sennheiser GSP 500 on pelikäyttöön suunnattu headset, joka sopii erittäin hyvin myös elokuvakäyttöön ja Skypen videopuheluihin. Sennheiserin pelikuulokkeet tekevät vaikutuksen myös muulla tavalla.

Sennheiser GSP 500:n korvatyynyt ovat pehmeät ja riittävän suuret, niin että korville jää hyvin tilaa. Kuulokkeet istuvat kuitenkin erittäin kireästi korvien ympärillä, ja kun kuulokekupeilla on kaiken lisäksi taipumus kääntyä sisäänpäin, niin pitemmän päälle kuulokkeiden pitäminen alkaa tuntua epämukavilta.

Kuulokkeissa on avoin rakenne, mikä tarkoittaa, että ääntä pääsee vuotamaan ulos. Sen avulla saadaan suurempi äänikuva ja parempi tilavaikutelma, mutta äänieristystä ei siis ole.

Eivät sovi kaikkeen käyttöön

Headsetin mikrofonissa on hyvä ääni verrattuna moniin muihin saman hintaluokan laitteisiin. Mikrofonin säätäminen olisi kuitenkin voinut olla helpompaa, niin että mikrofonin olisi saanut puhumisen kannalta optimaaliseen kohtaan. Onneksi mikrofonin sijainti ei ole kuitenkaan äärimmäisen tärkeää puheen kuulumisen kannalta.

Jos kuulokkeita käyttää pääasiassa elokuvia katsellessa ja pelejä pelatessa, niin Sennheiserin basso varmasti ihastuttaa. Se on omiaan toimintaelokuvien ja räiskintäpelien räjäytyksiä ja muita kovia ääniä toistettaessa, mutta ei toimi yhtä hyvin peleissä, joissa pitää kuulla pienimmätkin äännähdykset. Siitä johtuen kuulokkeet eivät myöskään sovi musiikin kuunteluun.

 

+ Hyvä tilavaikutelma
+ Sopivat elokuva- ja pelikäyttöön
– Istuvat kireästi korvien ympärillä
– Eivät sovellu musiikin kuunteluun

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sennheiser GSP 500 on hyvä headset kovaa ääntä sisältävien pelien pelaamiseen ja elokuvien katseluun, mutta ei kuitenkaan sovi kuulokeratkaisuksi kaikkeen käyttöön.

Ominaisuudet

Merkki
Sennheiser
Toistoalue
10–30000 Hz
Johdon pituus
2,5 m/1,5 m
Liitäntä
3,5 mm ääniliitin
Paino
358 g
Muuta
Avoimet kuulokkeet, mikrofoni