Bøjlen går om bag øret, og holder OpenFit på plads – selv hvis du er ude at løbe.

Shokz OpenFit

Shokz OpenFit on loistava ratkaisu kaikille, jotka eivät voi käyttää in-ear-kuulokkeita.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Shokz
8.1

Plug-in-kuulokkeet eivät ole kaikkien mieleen. Pienet tulpat eivät sovi kaikkien korviin, ja pitkän päälle niiden käyttämiseen väsyy.

Shokz OpenFitin kanssa tätä ongelmaa ei ole, koska kuulokkeet eivät ole korvan sisällä, vaan roikkuvat korvan ulkopuolella pienen korvan taakse kiinnitettävän renkaan avulla. OpenFit-kuulokkeita tuskin huomaa, mutta niiden ääni on silti yllättävän selkeä. Musiikista puuttuu tavallisten kuulokkeiden äänentoistoon verrattuna hieman vivahteita, mutta esimerkiksi puheradion ja podcastien kuunteluun OpenFit sopii loistavasti.

Korvan päällä roikkuvien kuulokkeiden ansiosta ympäristön äänet on helpompi kuulla. Toisaalta äänenvoimakkuuden voi pitää niin hiljaisella, että ympärillä olijat eivät kuule, mikä kuulokkeissa soi.

Toistoa voi ohjata koskettamalla kuulokkeiden ulkopintaa. Kosketusherkkä pinta on kuitenkin niin oikukas, että toisinaan jouduimme napauttamaan useita kertoja ennen kuin komentomme toteutui.

OpenFit -kuulokkeita käyttäessä voi myös soittaa puheluita, ja sisäänrakennettu mikrofoni varmistaa selkeän äänentoiston keskustelun toisessa päässä.

Shokz OpenFitin mukana toimitetaan pieni latauskotelo ja USB-C-kaapeli. Kun latauskotelon akku lasketaan mukaan, kuunteluaikaa on yhteensä jopa 28 tuntia.


+ Lähes huomaamaton

+ Hyvä akkukesto

– Ääni ei ole kovin yksityiskohtainen

Conclusion

Shokz OpenFit on loistava ratkaisu kaikille, jotka eivät voi käyttää in-ear-kuulokkeita.

Ominaisuudet

Merkki
Shokz
Toistoalue
50Hz-16kHz
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
8,3 g