Du kan styre mange funktioner med knapper direkte på headsettet.

Sony Inzone H9

Suuret Sony Inzone H9 -kuulokkeet sopivat parhaiten käytettäväksi kotitietokoneella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Sony
8.4

Sonyn Inzone H9 on kallis kuulokemikrofoni, joka sopii erityisen hyvin tietokoneella käytettäväksi. Suuren koon vuoksi sitä on hankala ottaa mukaan, ja pakkaukseen sisältyvä USB-sovitin mahdollistaa helpon yhteyden tietokoneeseen.

Ääni on todella mahtava. Klassisessa musiikissa kuuluu hienoja yksityiskohtia, ja rock-musiikissa äänimaisema lepää täyteläisen basson päällä. Pelatessa Inzone H9 tuo ääneen kolmiulotteisuutta, jonka ansiosta äänen tulosuunta on helppo erottaa. Aktiivinen melunvaimennus on hieman ongelmallinen, sillä se aiheuttaa heikkoa kohinaa.  Mitä hiljaisemmalla volyymillä musiikkia tai muuta ääntä soitetaan, sitä selkeämmin kohina kuuluu. Melunvaimennus poistaa ulkopuoliset äänet tehokkaasti, mutta musiikin hiljaisissa kohdissa kohina häiritsee hieman.

Valtavat kuulokekupit eristävät onneksi melua passiivisesti, joten aktiivista elektronista melunvaimennusta ei itse asiassa tarvita kovin usein. Kuulokkeet ovat suunnilleen teollisuuskäyttöön tarkoitettujen kuulonsuojainten muotoiset, ja ne ovat myös lähes yhtä äänieristetyt. Mikrofoni on kiinni varressa, jota voi liikuttaa ylös ja alas. Ääriasentojen puolivälissä pieni naksahdus kertoo, että mikrofoni menee päälle tai pois päältä – riippuen siitä, käännetäänkö sitä ylös- vai alaspäin. Se on varsin kätevä yksityiskohta.


+ Suuri ja voimakas ääni

+ Helppo yhdistää tietokoneeseen

– Kohiseva melunvaimennus

Conclusion

Suuret Sony Inzone H9 -kuulokkeet sopivat parhaiten käytettäväksi kotitietokoneella.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Toistoalue
5 Hz - 20,000 Hz
Liitäntä
USB-adapter, Bluetooth
Paino
330 g