Det særlige design lader udefrakommende lyde slippe igennem.

Sony Linkbuds WF-L900

LinkBuds-kuulokkeiden innovaatiot ovat kiinnostavia, mutta ääni sopii parhaiten puheluihin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Sony
8.3

Sony mainostaa, että yhtiön LinkBuds-kuulokkeita voi käyttää mukavasti ympäri vuorokauden. Emme olleet valmiita menemään aivan niin pitkälle, mutta muutama tunti kerrallaan LinkBuds-kuulokkeet tuntuivat oikein miellyttäviltä.

Kuulokkeet sopivat korvaan hyvin ja istuvat sivuilta tiiviisti, mutta ympärillä kuuluvat äänet eivät silti vaimene täysin kuulokkeiden keskellä olevan erikoisen reiän ansiosta.

Äänenlaatu ei ole aivan samaa luokkaa kuin muissa tämän hintaluokan kuulokkeissa. Kuulokkeet sopivat hyvin puheluihin, mutta bassoon kaipasimme lisää voimaa, eikä ääni ollut musiikin rauhallisissa osuuksissa tarpeeksi yksityiskohtainen.

Erikoisen muotoilun lisäksi myös kuulokkeiden toiminnoissa on pieni yllätys. Kuulokkeita voi nimittäin ohjata koskettamatta niitä. Musiikin toiston voi aloittaa ja lopettaa painamalla korvan etureunaa. Se toimii yllättävän hyvin, ja kuulokkeisiin liittyvässä sovelluksessa voi määrittää, mitä tapahtuu esimerkiksi kaksi kertaa painamalla.

Pienet kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 5,5 tuntia. Tyylikäs latauskotelo antaa lisävirtaa vielä 12 tunnin käyttöön ja suojaa kuulokkeita kuljetuksen aikana.


+ Kätevä hallinta

+ Avoin muotoilu

– Heikko basso

Conclusion

LinkBuds-kuulokkeiden innovaatiot ovat kiinnostavia, mutta ääni sopii parhaiten puheluihin.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Toistoalue
20 Hz - 20 KHz
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
2 x 4,1 g