Kuulokkeita voi käyttää langattomasti jopa 20 tuntia yhdellä latauksella.

Sony MDR-XB950BT

MDR-XB950BT ovat laadukkaat Bluetooth-kuulokkeet, joissa on hyvä kaukosäädin. Äänikuva on selkeä ja vivahteikas, mutta basson kanssa on ongelmia.

tekijä Mathias Alsted Flinck #Kuulokkeet #Sony
8.3

Trumpetin kirkas sointi yhtyy kuulaaseen pianoon ja rumpujen symbaalien kevyisiin iskuihin, kun Sonyn langattomat MDR-XB950BT-kuulokkeet toistavat Miles Davisia.

Äänikuva on selkeä, vivahteikas ja soinnultaan loistava Sonyn suurissa mutta kevyissä kuulokkeissa. Kuulokkeilla kuunneltiin rokkia, bluesia ja hiphopia, ja ääni kuulosti yhtä hyvältä musiikkilajista riippumatta.

Bassoääni olisi voinut olla vieläkin voimakkaampi, ja siinä olisi saanut olla enemmän syvyyttä ja dynamiikkaa. Kokeiltaessa Bass Boost -korostustoimintoa basso alkoi korostua liikaa, ja miellyttävän jykevän bassoäänen sijasta basso alkoi dominoida siinä määrin, että ääni vääristyi.

Sonyn kuulokkeet istuvat hyvin päähän ja ovat niin kevyet ja mukavat, että niitä pitää vaivatta useita tunteja yhteen menoon. Lisäksi kuulokeosassa oleva kaukosäädin on harvinaisen yksinkertainen, intuitiivinen ja toimiva.

 

Katso päivän hinta Sonyn MDR-XB950BT-kuulokkeille hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

 

+ Selkeä äänikuva
+ Mukavat käyttää
+ Hyvä kaukosäädin

– Vaisu basso

Conclusion

Miellyttävät Bluetooth-kuulokkeet, joissa on selkeä äänikuva mutta hieman vaimea basso.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Toistoalue
3–28 000 Hz
Akkukesto
Max 20 t
Johdon pituus
1,2 m
Liitäntä
Bluetooth, 3,5 mm
Paino
280 g
Muuta
Suljettu malli