Testissä Sony Sport WF-SP700N

Sony Sport WF-SP700N

Hyvällä äänellä mutta huonolla akkukestolla varustetut langattomat urheilukuulokkeet.

tekijä Peter Skovbjerg Jensen #Kuulokkeet #Sony
7.8

Pienet langattomat nappikuulokkeet ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, kun monet suuret puhelinvalmistajat ovat jättäneet kuulokeliitännän pois puhelimistaan. Nappikuulokkeiden äänenlaadussa on kuitenkin usein toivomisen varaa.

Näin ei ole asian laita langattomissa Sony Sport WF-SP700N -urheilukuulokkeissa, joiden valmistuksessa on keskitytty onnistuneesti äänenlaatuun. Kuulokkeiden ääni ja basso ovat hyvät. Samaan hintaan saa kuitenkin parempaa äänenlaatua johdollisilla kuulokkeilla, joten näissä joutuu maksamaan langattomuudesta.

Sony Sport WF-SP700N -kuulokkeet istuvat mukavasti korviin, vaikka niiden laittaminen paikoilleen voi olla hieman työlästä. Kuulokkeissa on pieni tukisanka, joka pitää laitteen paikallaan korvan luonnollisten kaarien avulla.

Akkukesto on yhdellä latauksella vain kolme tuntia, mutta mukana tulevalla latauskotelolla saa tehtyä kaksi täyttä latausta tien päällä. Musiikin suurkuluttajalle kolmen tunnin akkukesto on suuri ongelma, mutta parin tunnin päivittäiseen käyttöön Sonyn nappikuulokkeet sopivat hyvin.

Sonyn kuulokkeiden hyviin puoliin kuuluu taustahälyn poisto, jonka ansiosta voi keskittyä paremmin esimerkiksi urheilusuoritukseen. Taustahälyn poisto ei ole kuitenkaan yhtä tehokas WF-SP700N:ssä kuin monissa muissa kuulokkeissa.

 

+ Upea ääni
+ Istuvat hyvin
– Kehno akkukesto
– Hankala laittaa paikoilleen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Sony Sport WF-SP700N -urheilukuulokkeet tarjoavat erittäin hyvää langatonta ääntä, mutta musiikkia voi kuunnella korkeintaan kolme tuntia yhteen menoon.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Akkukesto
3 t
Liitäntä
Bluetooth