Sony Walkman NWZ-WS613

Liikkuvan ihmisen kuulokesoitin, joka istuu tukevasti paikallaan ja on vedenpitävä. Idea on hyvä, mutta käytännön toteutus olisi saanut olla parempi.

tekijä Mikkel Jacobsen #Kuulokkeet #Sony
5.0

Sony Walkman NWZ-WS613 -kuulokesoitin on suunniteltu aktiivisille liikkujille ja muotoiltu niin, että se pysyy hyvin korvilla ja niskan takana. Laitteessa on 4 gigatavua sisäistä muistia mp3-tiedostoille, joita voi tuoda iTunesista. Ensisijaisesti laite on kuitenkin tarkoitettu yhdistettäväksi bluetoothin avulla puhelimeen musiikin toistoa varten. Kuulokkeissa on yhdysrakenteinen mikrofoni, joten bluetooth-yhteyden avulla voi myös vastata puheluihin.

Ikävät pitkässä käytössä
Äänenlaatu on hyvä musiikkia toistettaessa, mutta kuulokkeita ei ole miellyttävä pitää pitempiä aikoja kerralla. Ne tuntuvat kömpelöiltä ja painavilta, eikä bluetooth-yhteys riitä esimerkiksi uimahallissa musiikin toistamiseen puhelimesta. Siksi onkin hyvä katsoa, että kuulokkeiden omassa muistissa on riittävän suuri musiikkikokoelma, jos haluaa nauttia musiikista myös veden alla.

Soittimen mukana tulee kaukosäädin, jonka voi kiinnittää sormeen tai rannekkeeseen. Kaukosäädin on roisketiivis ja istuu hyvin sormeen, josta on helppo säätää äänenvoimakkuutta, keskeyttää toisto tai vaihtaa kappaletta.

Hyvä äänenlaatu ja kätevä kaukosäädin eivät kuitenkaan hyvitä sitä, että kuulokkeiden pitäminen korvilla ei tunnu hyvältä.

Katso päivän hinta hintavertailupalvelusta, esimerkiksi Hintaoppaasta.

Conclusion

Ajatus on hyvä Sony Walkman NWS-WS613-kuulokesoittimessa, mutta se ei tunnu hyvältä pitemmässä käytössä.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Akkukesto
8 t
Johdon pituus
-
Liitäntä
Bluetooth, USB
Paino
37 g