Magneter sørger for at holde headsettet på plads i æsken, når det lægges til opladning.

Sony WF-1000XM4

Sonyn kuulokkeissa on maailmanluokan äänentoisto ja melunvaimennus.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Sony
9.4

Sonyn uusissa langattomissa kuulokkeissa on hyvä ääni ja entistä parempi äänenvaimennus, mutta ne ovat myös kalliit.

Voit vaihtaa aktiivisen melunvaimennuksen ja kuulokkeiden taustaäänien välillä napauttamalla vasenta kuulokemikrofonia. Melunvaimennus on erinomainen ja hiljentää ulkoiset äänet miltei kokonaan.

Taustaäänitoiminto ei kuitenkaan toimi yhtä hyvin. Sen pitäisi huolehtia siitä, että kuulet ympäristön tapahtumat, vaikka sinulla olisi kuulokkeet korvissasi. Ominaisuus tosin sulkee pois ympäristön äänet sisäänrakennettujen mikrofonien kautta, mutta kuulimme myös surinaa äänimaisemassa, kun käytimme kuulokkeita huoneessa, jossa oli muutoin suhteellisen huomaamaton tietokoneen tuuletin.

Oikeanpuoleisen kuulokkeen avulla voit käynnistää ja pysäyttää musiikin toiston kevyellä kosketuksella ja äänenlaatu on huippuluokkaa. Kuuntelimme musiikkia, jota olimme kuunnelleet jo monesti aiemmin, ja huomasimme äänessä uusia, pieniä vivahteita. Kuulokemikrofonin koosta huolimatta bassoääni on myös erittäin tehokas.

Pienet kumitulpat, jotka puristavat kuulokemikrofonin korvaan, ovat paikallaan, kun avaat WF-1000XM4:n pakkauksen. Pakkauksessa on mukana myös kaksi muuta erikokoista vaihtosettiä.

Kuulokkeet ladataan asettamalla ne pieneen latauskoteloon, jonka sisäänrakennetun akun ansiosta voit ladata sen ilman verkkovirtaa.

Lataus on tehokasta: reilun 10 minuutin kuluttua kuulokkeiden virta riitti kahden tunnin pelaamiseen. Täyteen ladattuna Sony lupaa jopa yhdeksän tunnin peliajan, mutta emme päässeet siihen asti.


+ Upea ääni

+ Erinomainen melunvaimennus

– Taustaäänitoiminnon surina

Conclusion

Sonyn kuulokkeissa on maailmanluokan äänentoisto ja melunvaimennus.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Toistoalue
20 - 20.000 Hz
Akkukesto
Jopa 9 tuntia
Liitäntä
Bluetooth 5.2
Paino
2 x 20 gr