Silikonedutterne, der skal ind i øret, kan udskiftes med større eller mindre udgaver, som følger med.

Sony WF-1000XM5

Sonyn kuulokkeet tekevät vaikutuksen varsinkin kyvyllään suodattaa muut äänet, kun ne poimivat äänesi puheluissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Sony
8.9

Sonyn WF-1000XM5-kuulokkeet tuottavat loistavan äänen puhelimesta tai tietokoneesta bluetoothin välityksellä ja pitävät samalla häiritsevät äänet loitolla.

Pienet kuulokkeet eivät melkein näy korvissa, mutta äänentoisto on täyteläistä ja yksityiskohtaista, ja sen perustana on mukavan muhkeat bassotaajuudet. Olemme kokeilleet aiemminkin kuulokkeita, joiden äänenlaatu on yhtä hyvä, mutta WF-1000XM5:ssä yllättävää oli, kuinka hyvän äänen niiden mikrofonit tuottavat. Mikrofonin ääni kuulosti melkein siltä kuin olisimme käyttäneet kuulokkeita, joissa on mikrofoni suun edessä, eikä tätä Sonyn ratkaisua, joka poimii äänesi pienistä värähtelyistä kallon läpi. Mikrofonin melunvaimennus on myös erittäin tehokas, sillä se esti täysin sekä liikkuvan junan että hurisevan ilmalämpöpumpun häiriöäänet testipuhelun aikana.

Latauskotelo ei ole parhaita näkemiämme. Kotelo on valmistettu ohuesta muovista, joka antaa jonkin verran periksi painettaessa.

Käytimme WF-1000XM5-kuulokkeita noin seitsemän tuntia ennen kuin oli aika ladata laatikossa olevat kuulokkeet uudelleen. Latauskotelon sisäänrakennettu akku antaa virtaa ilman pistorasiaa jopa 24 tunnin kuuntelun ajaksi.

Ääntä voi hienosäätää Sonyn matkapuhelinsovelluksella. Pienessä ohjekirjassa ei harmi kyllä opasteta lataamaan sovellusta, mikä on sinänsä sääli, sillä sovellus tarjoaa loistavat mahdollisuudet muokata äänentoistoa oman maun mukaan.


+ Hyvä ääni

+ Tehokas melunvaimennus mikrofonissa

– Latauskotelo ei vastaa laatutasoa

Conclusion

Sonyn kuulokkeet tekevät vaikutuksen varsinkin kyvyllään suodattaa muut äänet, kun ne poimivat äänesi puheluissa.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Toistoalue
20-20.000 Hz
Liitäntä
Bluetooth 5,3
Paino
5,9 g x 2