Mikrofonbommen kan vippes op på siden med et let puf med fingeren.

Turtle Beach Ear Force Stealth 600 Headset

Langaton headset pelaajille ja videopuheluita varten.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Turtle Beach
6.7

Stealth 600 on hyvä headset esimerkiksi videopuheluihin ja tietokonepelien pelaajalle, mutta headsetin istuvuus voisi olla parempi.

Ääni on hyvä headsetin hintaan nähden, ja testatessa puhe kuului selkeästi Skype-puhelun molemmissa päissä. Kun mikrofonia ei tarvita, sen voi nostaa pystyasentoon kuulokkeen viereen. Mikrofoni mykistyy automaattisesti pystyyn nostettaessa, mikä on kätevää useamman osanottajan videopuheluissa.

Stealth 600 tuottaa hienon tilaäänivaikutelman, kun tietokoneella pelaa 3d-pelejä. Käyttäjä kuulee selvästi, mistä päin eri äänet tulevat pelin keinotekoisessa maailmassa.

Headsetin käyttömukavuus ei ole kuitenkaan aivan huippuluokkaa. Kuulokkeita on vaikea asettaa niin, etteivät ne alkaisi painaa jonkin ajan kuluttua. Ihme kyllä Stealth 600 istuu silmälasien käyttäjälle paremmin kuin monet muut headsetit. Sangan kuulokkeisiin yhdistävä osa on normaalia kauempana päästä, jolloin se ei paina silmälaseja.

Langattomat Stealth 600 -kuulokkeet ladataan mukana tulevalla usb-kaapelilla. Valmistaja ilmoittaa akkukestoksi jopa 15 tuntia, ja suunnilleen samaan päästiin testatessa. Kuulokkeita käytettiin joitakin keskeytyksiä lukuun ottamatta kaksi kokonaista työpäivää ja virtaa riitti vielä pariksi tunniksi myös kolmantena päivänä.

Stealth 600 ottaa yhteyden tietokoneeseen Microsoftin Xbox Wirelessin kautta. Jos tietokone ei ole sen kanssa yhteensopiva, pitää hankkia reilut parikymppiä maksava sovitin.

 


+ Hyvä tilaäänivaikutelma

+ Hyvä ääni hintaan nähden

– Käyttömukavuus

– Ei mukana tulevaa sovitinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Arvio

Stealth 600 -headset sopii hyvin lyhyisiin videopuheluihin, varsinkin jos käyttää silmälaseja. Pitempään käytettäessä kuulokkeet alkavat painaa päätä.

Ominaisuudet

Merkki
Turtle Beach
Toistoalue
20 Hz-20 kHz
Akkukesto
15 t
Liitäntä
Langattomat