Mikrofonin saa mykistettyä nostamalla varren ylös.

Turtle Beach Recon Spark Gaming Headset

Skype-puheluihin sopiva headset.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Turtle Beach
7.4

Turtle Beachin Recon Spark -headset vaikuttaa ensituntumalta hintaansa kalliimmalta, sillä kuulokkeet istuvat hyvin korvilla, ovat helppokäyttöiset ja tuntuvat vankkatekoisilta.

Joitakin pieniä heikkouksia tulee kuitenkin esiin, kun kuulokkeet yhdistetään tietokoneeseen. Basso ja diskantti ovat melko heikosti edustettuina äänikuvassa, ja runsaasti yksityiskohtia sisältävä musiikki kuulostaa melko lattealta. Eri instrumenttien äänet sulautuvat yhteen, ja niitä on vaikea erottaa toisistaan.

Recon Spark -headset on kuitenkin laadultaan parempi kuin markettien huokeimmat vaihtoehdot.

Laite toistaa hyvin keskiääniä, joihin myös ihmisäänet kuuluvat. Niinpä Recon Spark sopii erinomaisesti käytettäväksi Skype-puheluihin. Headsetissa on vipumallinen mikrofoni, jonka saa mykistettyä ylös nostamalla. Mukana tulee myös yhdistelmäjohto, jossa on erillinen liitin mikrofonille ja kuulokkeille. Useimmat tietokoneet käyttävät tätä liitäntätapaa.

Recon Spark ei tuota aivan virheetöntä hifi-ääntä, mutta jos tarvitsee vain kuulokkeita Windows-äänien toistamiseen, Youtube-videoiden katseluun ja Skypen käyttöön, niin Recon Spark tarjoaa hyvän vastineen rahalle.


+ Mukavat päässä
+ Toimivat hyvin puheluissa
– Äänenlaatu voisi olla parempi

Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

Arvio

Turtle Beach Recon Spark on hintaansa nähden hyvä headset, mutta mitään hifi-ääntä ei kannata odottaa.

Ominaisuudet

Merkki
Turtle Beach
Toistoalue
20 Hz – 20 kHz
Johdon pituus
1,5 m
Liitäntä
3,5 mm liitäntä