Den trådløse modtager fungerer også som batterioplader.

Turtle Beach Stealth Pro

Stealth Pro tuottaa hyvää langatonta ääntä sekä kuulokkeiden että mikrofonin kautta ja sulkee häiritsevän melun pois.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Turtle Beach
9.3

Langaton Turtle Beach Stealth Pro -kuulokemikrofoni on suurikokoinen, mutta pehmustetun metallisangan ansiosta se tuntuu päässä mukavalta. Sangan pituutta on helppo säätää omaan päähän sopivaksi. Suuret korvakupit vaimentavat ulkopuolelta tulevan melun tehokkaasti, mutta jos se ei riitä, kuulokkeissa on myös tehokas aktiivinen melunvaimennus.

Myös mikrofonin melunvaimennuskyky on mainio. Vaikka naapurin ruohonleikkuri säksätti avoimen ikkunan takana testikeskustelumme aikana, toisessa päässä ääntä hädin tuskin kuului. Jos mikrofonia tarvitaan vain harvoin, sen voi ottaa kokonaan pois, ettei se ole tiellä.

Kuulokkeiden toistama ääni oli selkeä ja terävä kaikissa niissä ääninäytteissä, joita testasimme parin viikon aikana. Jos jokin ääni ei kuitenkaan miellytä omaa korvaa, asetuksia on helppo hienosäätää Turtle Beachin säätöohjelmassa. Sen avulla voi räätälöidä sekä omiin korviin kantautuvaa ääntä että mikrofonin tallentamaa ääntä. Meidän mielestämme ääni oli kuitenkin tasapainossa ­tehdas­asetuksilla­. Mitään ei siis välttämättä tarvitse säätää, ellei siihen ole erityistä tarvetta.

Monista muista kuulokkeista poiketen tämän mallin akun voi irrottaa, ja pakkauksessa on mukana ylimääräinen vara-akku. Akut ladataan pienessä laturissa, ja toisen akun voi pitää aina käyttövalmiina täydessä latauksessa. Laturi toimii myös vastaanottimena, joka muodostaa langattoman yhteyden tietokoneeseen.


+ Vaihdettavat akut

+ Hyvä melunvaimennus

+ Istuvat hyvin päähän

Conclusion

Stealth Pro tuottaa hyvää langatonta ääntä sekä kuulokkeiden että mikrofonin kautta ja sulkee häiritsevän melun pois.

Ominaisuudet

Merkki
Turtle Beach
Toistoalue
10Hz - 22kHz
Liitäntä
Bluetooth
Paino
413 g