Alt er holdt i samme kulør i headsettet. Du kan vælge mellem rød, sort, hvid og grøn.

Urbanista Miami

Urbanista Miami kuulokkeet antaa sekä hyvän äänentoiston että aktiivisen melunvaimennuksen kilpailukykyiseen hintaan.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Kuulokkeet #Urbanista
9.0

Urbanistan Miami-vastamelukuulokkeet ovat kokonaan yhtä ja samaa väriä. Huomiota herättävän ulkoasun lisäksi kuulokkeiden tunnusmerkkejä ovat laadukas ääni, aktiivinen melunvaimennus ja edullinen hinta.

Melunvaimennus toimii hienosti. Emme päässeet testaamaan kuulokkeita lentomatkalle, mutta kokeilimme niitä rämisevän lämpöpumpun lähellä. Ne vaimensivat melun tehokkaasti, mutta vastamelutoiminnossa oli heikkoa taustakohinaa.

Äänenlaatu on hyvä lähes kaikessa musiikissa. Vain bassovoittoisissa kappaleissa bassoäänet kuuluivat hieman tukkoisina ja epäselvinä.

Korvakupit eivät ole kovin suuret, joten isompikorvaisilla ne saattavat painaa korvalehden reunaa. Kuulokkeiden alaosassa on äänenvoimakkuuden ja melunvaimennuksen painikkeet. Toisessa kuulokkeessa on myös pieni anturi, joka tunnistaa, kun otat kuulokkeet pois ja keskeyttää musiikin automaattisesti. Sisäänrakennettu mikrofoni sopii hyvin puheluihin, ja keskustelukumppanillamme oli itse asiassa vaikeuksia erottaa, käytettiinkö puhelussa kuulokkeita vai ei. Urbanista lupaa akun kestävän melunvaimennusta käyttäessä jopa 40 tuntia. Käytimme kuulokkeita muutaman tunnin ajan joka päivä parin viikon ajan. Testin päättyessä laskimme, että akku kesti yhdellä latauksella reilut 30 tuntia.

Toisessa korvakupissa on liitäntä, jonka avulla kuulokkeet voi liittää tietokoneeseen tai puhelimeen johdolla. Näin et ole riippuvainen kuulokkeiden lataustasosta, mutta toisaalta joudut pärjäämään ilman aktiivista melunvaimennusta.


+ Hyvä ääni

+ Tarkkaan harkittu muotoilu

– Melunvaimennus kohisee hieman

Arvio

Urbanista Miami kuulokkeet antaa sekä hyvän äänentoiston että aktiivisen melunvaimennuksen kilpailukykyiseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Urbanista
Toistoalue
20 Hz - 20 kHz
Akkukesto
40 tuntia aktiivisella melunvaimennuksella
Liitäntä
Bluetooth 5.0
Paino
222 g