Næsten alt kan klares ved at hoppe rundt i menuerne med cirkelknappen foroven.

Google Chromecast with Google TV

Sisällön suoratoisto televisioon ei voisi olla paljon helpompaa kuin Chromecast with Google TV:n avulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Mediasoittimet #Google
9.2

”Chromecast with Google TV” on edullinen tapa muuttaa vanha televisiosi huippumoderniksi äly-tv:ksi. Jos olet kokeillut Chromecastin aiempia versioita, saatat tunnistaa tämän mallin: Se on pieni muovipala, joka liitetään television HDMI-porttiin ja sen toisesta päästä siihen syötetään virtaa USB-kaapelin kautta. Jos televisiossasi on vapaa USB-portti, voit käyttää sitä. Muussa tapauksessa voit käyttää tavallista matkapuhelimen laturia.

Chromecast with Google TV:tä voi käyttää kuten aiempia Chromecast-versioita napauttamalla Chromecast-kuvaketta videosovelluksessa, kuten Netflixissä puhelimella. Jos puhelin ja Chromecast ovat samassa verkossa, voit aloittaa valitun sisällön toiston televisiossa. Puhelimestasi tulee käytännössä kaukosäädin.

Uutta Chromecast with Google TV:ssä on se, että pienessä laitteessa on myös oma Google TV -käyttöjärjestelmä, jota voi ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä. Voit siis siirtyä helposti palvelusta toiseen ja käynnistää TV-sarjan HBO Maxissa heti Netflix-elokuvan katsomisen jälkeen. Sisältö näytetään kaikkien asentamiesi palveluiden osalta, joten voit valita eri suosituksista avaamatta ensin jokaista palvelua erikseen. Kaukosäädin on hyvin yksinkertainen, mutta se toimii niin kuin pitääkin ja siinä on tilaa erityisille YouTube- ja Netflix-­painikkeille.

Kaipasimme kuitenkin helppoa mahdollisuutta toistaa omia videoitamme ulkoiselta kiintolevyltä.


+ Helppoa suoratoistoa

+ Hyvä käyttöjärjestelmä ja kaukosäädin

– Vaikea toistaa omia videoita

Conclusion

Sisällön suoratoisto televisioon ei voisi olla paljon helpompaa kuin Chromecast with Google TV:n avulla.

Ominaisuudet

Merkki
Google
Liitäntä
USB-C, HDMI
Tallennustila
8 gigabytes
Kaukosäädin
Ja
Paino
56,7 gr
Mitat
16,2 x 6,1 x 1,25 cm