Sony BDP-S6700

4K-skaalaava blu-ray-soitin esiasennetuilla sovelluksilla.

tekijä #Mediasoittimet #Sony
7.0

Mobiililaite ei ole ainoa väline, johon voi ladata sovelluksia ja saada lisätoimintoja. Nykyään sovellukset ovat lähes laitteessa kuin laitteessa, niin reitittimessä, televisiossa kuin mediasoittimessakin. Niinpä Sonyn uudessa blu-ray-soittimessa BDP-S6700 on esiasennettuna nippu sovelluksia, mutta useimmat palvelut ovat harmi kyllä amerikkalaisia. Netflix sentään toimii, ja sille on jopa oma namikkansa kaukosäätimessä. Myös Youtube löytyy, ja lisää äppitavaraa voi etsiskellä Opera-selaimen sovelluskaupasta.

 

Sonyn ratkaisu on silti varsinaisesti blu-ray-soitin sille, joka harrastaa sinisädekiekkoja, ja Netflix-sovellus ja muut äppihärpäkkeet ovat hyviä lisätoimintoja. Jos käytössä on jo ennestään jokin suoratoistopalveluita tukeva mediasoitin, niin Sonyn laite ei tuo sovellustoimintoihin mitään uutta. Myöskään HBO Nordicia ei saa Sonyyn, toisin kuin Apple tv:n uudessa mallissa. Mutta Sonyn S6700 osaa skaalata täysteräväpiirtoisen blu-ray-elokuvan 4K-tilaan, mikä on fiksua, jos olohuoneessa on huipputarkkuutta tukeva televisio. Laitteen etureunassa on myös usb-liitäntä, johon yhdistetyltä muistikulta voi toistaa videota. Sonyn voi verkottaa johdolla tai wlanin kautta.

 

Sony on hinta-laatusuhteeltaan hyvä blu-ray-soitin – Netflixin kaltaisten suoratoistopalveluiden käyttöön soveltuu paremmin esimerkiksi Apple tv.

Katso päivän hinta esimerkiksi Hintaopas-palvelusta.

Arvio

Erinomainen blu-ray-soitin, jossa on 4K-skaalaus ja langaton verkko. Suoratoistosovellukset jättävät toivomisen varaa.

Ominaisuudet

Merkki
Sony
Tyyppi
Blu-ray-afspiller
Liitäntä
HDMI, Coaxial audio, USB, Ethernet
Tiedostomuodot
Blu-ray, dvd
Verkko
LAN + WIFI
Kaukosäädin
Medfølger
Paino
0,9 kilogram
Mitat
25,5 x 3,9 x 19,2 cm