Asus Cerberus Mech RGB

Nopeasti reagoiva näppäimistö hyvillä medianäppäimillä.

tekijä Peter Skjovbjerg Jensen #Näppäimistöt #Asus
8.7

Asus Cerberus Mech RGB on upea ja helppokäyttöinen näppäimistö. Sillä on miellyttävä kirjoittaa, ja mekaaniseksi näppäimistöksi se on melko äänetön, vaikka käyttäjä tunteekin osuvansa näppäimiin.

Näppäimistön medianäppäimet aktivoidaan FN-näppäimen ja F7–F12-toimintonäppäimien yhdistelmällä. Medianäppäimillä onnistuu esimerkiksi musiikkikappaleen vaihto.

Cerberus Mechin mukana ei tule mitään ohjelmistoa, kuten usein on tapana tietokonepelaamiseen suunnatuissa näppäimistöissä. Sen sijaan näppäinten taustavaloon ja muihin ominaisuuksiin kuuluvat säädöt tehdään suoraan näppäinkomennoilla, mikä tuntuu piristävältä ratkaisulta, kun on ensin oppinut käyttämään niitä. Runsaista taustavalon säädöistä, lukuisista pikanäppäimistä ja näppäimistön asetuksista voi olla hyötyä myös jokapäiväisessä peruskäytössä.

Cerberus Mech RGB -näppäimistöllä kirjoittaminen on sujuvaa, vaikka toisinaan näppäimet tuntuivat reagoivan vähän liian herkästi. Siitä johtuen testatessa tuli tavallista useammin painettua halutun näppäimen viereistä näppäintä. Näppäimistö vastaa melko kevyeenkin painallukseen, esimerkiksi kun sormi osuu viistosti johonkin näppäimeen.

Asus Cerberus Mech RGB:n mukana tulee ylimääräiset W-, A-, S- ja D-näppäimet, sillä ne kuluvat eniten pelaajien käsittelyssä.

+ Mukava kirjoittaa
+ Hyvät medianäppäimet
+ Runsaat valaistusasetukset
– Näppäinten herkkyys

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Cerberus Mech RGB on miellyttävä näppäimistö, jonka kaikkiin asetuksiin pääsee pikanäppäimillä erillisen ohjelmiston sijasta.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
Johdollinen
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
2 m