Ved siden af OLED-skærmen sidder den lille vippeknap, som kan styre forskellige funktioner på pc'en.

ASUS ROG Azoth

ROG Azoth on laadukas näppäimistö, jossa on monipuoliset liitännät ja monia käytännöllisiä ominaisuuksia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Asus
9.1

ROG Azoth on erinomainen ja monipuolinen näppäimistö, joka liitetään tietokoneeseen Bluetoothilla, USB-sovittimella tai USB-kaapelilla. Langaton yhteys onnistuu helpoimmin pienellä sovittimella, joka voidaan piilottaa näppäimistön takaosaan, jossa se pysyy magneettisesti paikallaan pienessä sille varatussa kolossa. Laadukkaissa näppäimissä on hieman karhennettu pinta, mikä antaa hyvän, luistamattoman tuntuman. Näppäimet pysähtyvät myös hyvin äkillisesti painettaessa, joten voit kirjoittaa nopeasti miettimättä, ovatko näppäinten alla olevat kytkimet tunnistaneet jokaisen painalluksen.

Etenkin tummanharmaiden näppäinten ja mustien merkkien välinen sävyero on melko heikko, joten merkkejä voi olla vaikeaa tulkita. Näppäinten taustavalaistus näkyy vain näppäinten yläreunassa, ja näppäimistön kompaktin rakenteen vuoksi monet erikoismerkit on sijoitettu näppäimen etureunaan, josta niitä voi olla vaikeaa lukea lainkaan hämärässä.

Oikeassa yläkulmassa on pieni mustavalkoinen näyttö, joka näyttää muun muassa, kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä ja mihin näppäimistö on sillä hetkellä liitetty. Näytön vieressä on pieni vaihtopainike, jolla voi säätää tietokoneen äänenvoimakkuutta. Reunan pyöreällä painikkeella vaihdetaan keinukytkimen toimintoa, kuten näppäinten valokuviota tai näppäinten valaistuksen voimakkuutta.


+ Laadukas näppäimistö

+ Fiksu keinupainike

– Vaikea tulkita yksittäisiä merkkejä

Conclusion

ROG Azoth on laadukas näppäimistö, jossa on
monipuoliset liitännät ja monia käytännöllisiä ominaisuuksia.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
USB-adapter, Bluetooth
Näppäinten määrä
75
Johdon pituus
1,8 m