Hele pladen under tasterne lyses op.

ASUS ROG Falchion Ace

Falchion Ace on erinomainen ja kompaktin kokoinen näppäimistö täynnä käteviä toimintoja.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Asus
9.4

Falchion Ace on suunniteltu viemään mahdollisimman vähän tilaa. Sen vuoksi sen oikeassa reunassa ei ole numeronäppäimistöä, ja jäljellä olevat näppäimet on sijoitettu niin tiiviisti, että näppäimistön koko on vain 65 prosenttia tavallisen näppäimistön koosta.

Näppäimet ovat laadukkaat. Kirjoittaessa tuntee selvästi, milloin näppäin on painettu kokonaan alas. Varmuuden vuoksi painalluksesta kuuluu myös pieni naksahdus. Pohjassa oleva kumipinnoite pitää näppäimistön tukevasti paikallaan, ja näppäimistön voi säätää kolmelle eri korkeudelle. Se helpottaa omille ranteille sopivan kulman löytämistä.

Näppäimistössä on kaksi erikoistoimintoa, joista pidimme parin viikon käytön aikana todella paljon. Ensinnäkin takareunassa on kaksi USB-porttia. Ne ovat erillisiä lähtöjä, joten näppäimistön voi liittää samanaikaisesti kahteen tietokoneeseen. USB-portista toiseen vaihdetaan pienellä painikkeella.

Toinen poikkeuksellinen toiminto on näppäimistön sivussa oleva kosketuslevy. Sillä voi säätää äänenvoimakkuutta liikuttamalla sormea eteen ja taakse. Käytettävissä on myös kolme kosketusherkkää aluetta, jotka voi asettaa esimerkiksi avaamaan jotkin tietyt ohjelmat.


+ Voi käyttää kahdella tietokoneella 

+ Laadukkaat näppäimet

+ Kätevä kosketuspaneeli

Conclusion

Falchion Ace on erinomainen ja kompaktin kokoinen näppäimistö täynnä käteviä toimintoja.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
USB
Näppäinten määrä
68
Johdon pituus
1,8 m