Coveret har gummifødder, så det også kan bruges som underlag for tastasturet.

ASUS ROG Falchion

ROG Falchion on upea kannettava näppäimistö, tosin ilman Bluetoothia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Asus
9.2

ROG Falchion on laadukas kannettava tietokonenäppäimistö. Näppäimistö on kooltaan vain 65 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä, joten ilman erillisiä numeronäppäimiä on pärjättävä ja muut näppäimet ovat tiiviisti vierekkäin.

Näppäimistö otetaan käyttöön liittämällä USB-lähetin tietokoneen USB-porttiin, ja voit aloittaa kirjoittamisen muutaman sekunnin kuluttua. Valitettavasti sitä ei voi yhdistää Bluetoothin kautta. Kun akku on ladattu täyteen, näppäimistöä voidaan käyttää 450 tuntia. Akun varaustason näkee näppäinten vasemmalla puolella olevasta pienestä merkkivalosta.

Näppäimistön mekaaniset näppäimet ovat laadukkaat ja reagoivat hyvin painettaessa. Jos kirjoitat kymmenellä sormella, se on suhteellisen nopeaa. Näppäimistöön katsomatta kirjoittaminen ei ole kuitenkaan yhtä helppoa kuin täysikokoisella näppäimistöllä, sillä riviä vaihdettaessa sormi osui usein Enter-näppäimen oikealla puolella oleviin näppäimiin. Kaikki näppäimet on valaistu erikseen, mikä luo upean vaikutelman ja helpottaa näppäinten näkemistä pimeässä. Valaistuksesta on valittavana useita kuvioita ASUSin erinomaisella Windows-asetusohjelmalla.

 


+ Erinomaiset näppäimet

+ Hyvä valaistus

– Ei Bluetoothia

Conclusion

ROG Falchion on upea kannettava näppäimistö, tosin ilman Bluetoothia.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
Langaton og USB-kaapeli
Näppäinten määrä
71
Taustavalaistus
Kyllä
Johdon pituus
2 m