Håndledshvileren klikkes nemt af og på ved hjælp af magneter.

ASUS ROG Strix Flare II Animate

Tyylikäs näppäimistö, joka soveltuu paremmin pelikäyttöön kuin kirjoittamiseen. Se toimii erinomaisesti, mutta on sen hintainenkin.

tekijä Henrik Ræder Clausen #Näppäimistöt #Asus
8.6

Strix Flare II Animate on laadukas näppäimistö, jossa kaikki on kätevästi sijoitettu, ja se reagoi tarkasti. Se on kätevä näppäimistö pelaamiseen ja myös kirjoittamiseen. Joudut käyttämään hetken valotehosteiden säätämiseen, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä.

Näppäimistö on vankkarakenteinen, ja näppäimet on jaettu loogisesti klassisiin ryhmiin. Puhtaat mekaaniset näppäimet pysähtyvät pehmeästi ja kuuluvasti, kun ne saavuttavat vastepisteen. Pehmeän painalluksen ja kiinteän pohjan ansiosta näppäimistöä on helppo käyttää, ja näppäimet reagoivat nopeasti ilman, että useampi painallus peräkkäin aiheuttaa ongelmia.

Kirjoitettaessa syvään painaminen voi hidastaa kirjoitusnopeutta heti, mutta totuttelun jälkeen havaitaan, että samanaikaisesti voi käyttää useita painikkeita, jolloin nopeus nousee taas.

Näppäimistö painaa yli kilon, joten se pysyy tukevasti pöydällä eikä vie liikaa tilaa: Näppäimistön ympärillä on tilaa suurille näppäimille. Mukana toimitettavan rannetuen asentaminen on hankalaa, mutta se tarjoaa erittäin tervetullutta tukea. Numeronäppäimien yläpuolella on lisävalokilpi, joka näyttää medianäppäinten, lukemattomien sähköpostiviestien ja muiden toimintojen käytön. Kun ei ole mitään näytettävää, siinä näkyy viihdyttävä logo. Ei haittaa, jos poistat tehosteen käytöstä näppäimistön mukana tulevassa ohjelmassa.

Näppäimistö liitetään vahvalla kaapelilla kahteen USB-porttiin. Kahden portin varaamista kompensoi, että näppäimistön USB-portti. Valitettavasti kyseessä on kuitenkin vain USB 2.0 -portti.


+ Laadukkaat näppäimet

+ Ergonominen rannetuki

– Käyttää kahta USB-porttia

Conclusion

Tyylikäs näppäimistö, joka soveltuu paremmin pelikäyttöön kuin kirjoittamiseen. Se toimii erinomaisesti, mutta on sen hintainenkin.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Näppäinten määrä
105
Johdon pituus
2 m
Muuta
43,5 x 16,5 x 3,8 cm