LED-lyset, der blandt andet viser, om CAPS LOCK er slået til, er klemt inde mellem bogstavtasterne og det numeriske tastatur.

ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

ROG Strix Scope II 96:a kompaktimpaa näppäimistöä on vaikeaa tehdä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Asus
9.2

ROG Strix Scope II 96 on näppäimistö, joka pyrkii tarjoamaan monia asioita kerralla. Hämmästyttävää kyllä, älykäs näppäimistö pystyykin tarjoamaan monenmoista.

Näppäimistö on nimensä mukaisesti kutistettu 96 prosentin kokoon. Se voidaan liittää tietokoneeseen kolmella tavalla: bluetoothilla, langattomalla USB-sovittimella tai johdolla. Niiden välillä voi vaihtaa näppäimistön takaosassa olevalla pienellä kytkimellä, jossa on myös paikka USB-sovittimelle. USB-johto on kestävä, ja vaikka haluaisit käyttää näppäimistöä vain langattomalla yhteydellä, johtoa tarvitaan silti lataamiseen.

Näppäimet ovat laadukkaat. Ne tarjoavat tarpeeksi suuren vastuksen eivätkä jätä epäilyä siitä, milloin näppäimistö on tunnistanut painalluksesi. Vastus tuntuu samalta koko näppäimen painalluksen ajan – toisin kuin vanhanaikaisissa mekaanisissa näppäimissä.

Oikeassa yläkulmassa on vieritysrulla, jolla voi säätää tietokoneen äänenvoimakkuutta. Vieritysrullalle on myös mahdollista määrittää muita toimintoja kattavalla Windowsin asetusohjelmalla. Voit muuttaa lähes kaikkia näppäimistön valoja ja toimintoja, ja joskus voi olla hieman vaikeaa löytää juuri sitä, mitä etsit. Vaikka tilaa olisi runsaasti, ASUS on päättänyt käyttää pieniä mustavalkoisia ja tekstittömiä kuvakkeita ohjelman tärkeimpien toimintojen esittelyyn. Siksi jouduimme joskus hieman etsimään oikeaa välilehteä.


+ Voidaan liittää usealla tavalla

+ Säästää tilaa

– Asetusohjelmaa ei ole ­helppo käyttää

Conclusion

ROG Strix Scope II 96:a kompaktimpaa näppäimistöä on vaikeaa tehdä.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
USB-adapter, Bluetooth
Näppäinten määrä
98
Johdon pituus
1,8 m