Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe

Valaistu näppäimistö pehmeällä rannetuella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Näppäimistöt #Asus
8.0

Asuksen uuden Strix Scope -näppäimistön nimen loppuun on lisätty ”Deluxe”, ja se on hyvin ansaittu, koska kompakti näppäimistö huokuu laatua ja yksityiskohtien päälle ymmärtämistä.

Näppäimissä on hyvä valaistus, ja ne tarjoavat sopivan määrän vastusta painettaessa. Näppäinten painallussyvyys olisi ehkä voinut olla hieman suurempi paremman tuntuman saamiseksi. Tosin kyse on ensisijaisesti pelinäppäimistöstä ja pelaajat arvostavat nopeita mekaanisia näppäimiä.

Strix Scope TKL Deluxe -näppäimistöllä on kuitenkin ilo kirjoittaa, ja tuntuma paranee entisestään, kun mukana tuleva pehmeä rannetuki kiinnitetään magneettien avulla näppäimistöön.

Ainoa ongelma, joka näppäimistön käytössä havaittiin, on aika erikoinen, sillä se ei ole tullut koskaan aikaisemmin vastaan: Näppäimistöstä lähtee heikko ulina, joka voimistuu, kun näppäinten valaistusta säädetään kirkkaammaksi. Jos tietokoneessa on meluavat tuulettimet, niiden ääni peittää näppäimistön ulinan. Jos taas tietokone on hiljainen, voi näppäimistön pitämä ääni alkaa ärsyttää pitkällä aikavälillä – ainakin jos on herkkäkuuloinen.

Näppäimistön pohjassa olevat kumijalat voi taittaa auki, jolloin näppäimet saa paremmalle korkeudelle. Lisäksi kumijalat pitävät näppäimistön tukevasti paikallaan.

Näppäimistö liitetään tietokoneeseen vahvalla, punotulla johdolla. Positiivista on se, että johto ei ole kiinteä, joten sen voi tarvittaessa vaihtaa, jos esimerkiksi haluaa pidemmän johdon.


+ Hyvät näppäimet

+ Pysyy paikallaan

+ Magneettikiinnitteinen rannetuki

– Uliseva valaistus

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.

 

Conclusion

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe on hyvälaatuinen näppäimistö, josta saattaa kuitenkin kuulua ulinaa.

Ominaisuudet

Merkki
Asus
Liitäntä
Usb
Taustavalaistus
On
Johdon pituus
1,8 m
Muuta
Rannetuki magneettikiinnityksellä