Masterkeys MK750

Cooler Master Masterkeys MK750

Vankka näppäimistö, joka on suunnattu pelikäyttöön, mutta sopii myös tavalliseen tietokonetyöskentelyyn.

tekijä #Näppäimistöt #Cooler Master
9.2

Cooler Masters Masterkeys MK750 tuntuu vankkatekoiselta näppäimistöltä jo pakkauksesta pois otettaessa. Näppäimistön runko on alumiinia, jonka ansiosta laite on hyvän painoinen ja vakaa. Lisäksi irrotettava kaapeli on punottua nylonia, joka kestää kulutusta. Kaikesta huokuu laatu.

Kirjoitustuntuma on huippuluokkaa saksalaisvalmisteisten Cherry MX -kytkimien ansiosta, joita pidetään maailman parhaimpiin kuuluvina mekaanisina kytkiminä. Vaihtoehtoina ovat siniset, ruskeat tai punaiset kytkimet, joten näppäinvasteen voi valita haluamakseen. Numeronäppäimistön yläpuolella on neljä medianäppäintä. Niissä ei ole Cherry-kytkimiä, mutta ne ovat silti hieno yksityiskohta.

Toinen mukava yksityiskohta on mukana tuleva pehmeä rannetuki. Sen saa kiinnitettyä ja irrotettua nopeasti magneettikiinnityksen ansiosta. Magneetit ovat kuitenkin melko heikkoja, joten rannetuki irtoaa helposti näppäimistöstä.

Jos haluaa säätää näppäimistön taustavalaistusta ja antaa näppäimille uusia toimintoja, voi asentaa Cooler Masterin Portal-ohjelmiston, jonka avulla eri toimintojen hienosäätö onnistuu helposti. Jos säätämishalut rajoittuvat perussäätöihin, ne hoituvat myös suoraan näppäimistöstä, eikä erillistä ohjelmistoa tarvitse asentaa.

Cooler Master Masterkeys MK750 on erinomainen mekaaninen näppäimistö. Se on ensisijaisesti tarkoitettu pelikäyttöön, mutta sopii myös tavalliseen pc-työskentelyyn. Hinta on melko korkea, mutta laadukkaat mekaaniset näppäimistöt maksavat.

 

+ Hyvälaatuinen
+ Erinomaiset näppäimet
+ Irrotettava rannetuki
– Rannetuen heikot magneetit

 

Katso päivän hinta Masterkeys MK750 -näppäimistölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Cooler Master Masterkeys MK750 on erinomainen näppäimistö, jonka mekaaniset kytkimet ovat kestävät ja antavat hyvän vasteen kirjoittaessa. Rannetuen kiinnitysmagneetit olisivat saaneet olla tehokkaammat.

Ominaisuudet

Merkki
Cooler Master
Liitäntä
USB
Näppäinten määrä
105 + 4 medianäppäintä
Taustavalaistus
RGB, 16,7 miljoonaa väriä
Johdon pituus
1,8 m
Muuta
Cherry MX -kytkimet, irrotettava rannetuki