Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard

Deltaco TB-119

Deltacon kompakti näppäimistö sopii taulutietokoneen kaveriksi.

tekijä #Näppäimistöt #Deltaco
7.5

Deltacon langaton mininäppäimistö TB-119 on nimensä mukaisesti pienikokoinen bluetooth-yhteydellä toimiva näppäimistö, joka on tarkoitettu käytettäväksi puhelimen tai taulutietokoneen kanssa.

Näppäimistö edustaa ultrakompaktia disainia, jossa hukkatila on minimoitu tehokkaasti. Multimedianäppäimet, kuten esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätö, on toteutettu pikanäppäinkomentoina, jotka suoritetaan näppäinyhdistelminä toimintonäppäinten kanssa.

Näppäinten koko vastaa perinteisen näppäimistön näppäinkokoa. Näppäimet on kuitenkin sijoitettu niin tiiviisti, että niihin osuminen vaatii jonkin verran totuttelua ja tekstiä tehdessä ylimääräistä lyöntivirheiden korjailua.

Deltacon mininäppiksen yhdistäminen on helppoa. Takana on virtapainike ja usb-liitäntä näppäimistön lataamista varten.Laitteen pohjassa on parituspainike, jolla käynnistetään yhteyden luonti puhelimeen, taulutietokoneeseen tai tietokoneen bluetooth-asetuksiin. Näppäimistö on valmis käyttöön heti yhteyden muodostuksen jälkeen ja laite toimii jopa 10 metrin etäisyydeltä.

Näppäimistön alapuoli on tyylikkäästi ruostumatonta metallia. Sen ansiosta näppäimistö on vakaa, mutta melkein 300-grammaisena myös melko painava mukana kuljetettava muiden mobiililaitteiden kanssa.

Näppäinpainalluksista ei aiheudu juurikaan ääntä, joten langaton Deltaco TB-119 -mininäppäimistö on huomaavaisen kirjoittajan työkalu.

Katso päivän hinta Deltacon langattomalle mininäppäimistölle esimerkiksi Hintaopas-vertailusta.

Arvio

Deltacon TB-119-mininäppäimistö on kätevän kokoinen, vaikka vähän painaakin. Sopii liikkuvan tekstintekijän työkaluksi.

Ominaisuudet

Merkki
Deltaco
Liitäntä
USB, Bluetooth